Stichting PIT stuurt hulpgoederen naar Oekraïne.

Maandag 7 maart j.l. zamelde ’t Winkeltje slaapgerei in voor de vluchtelingen in en buiten Oekraïne.De actie was een groot succes! Vele dekbedden, kussens, dekens en slaapzakken werden spontaan aangeleverd. Uiteindelijk werd het volume dusdanig veel dat we de spullen bijna niet meer kwijt konden. Maar uiteindelijk hebben we, is samenwerking met Coop Pannerden, in totaal 6 pallets (!) aan hulpgoederen kunnen versturen. En die 6 pallets staan nog los van de bijdrage van Coop Pannerden, die ook nog de nodige levensmiddelen en ‘eerste behoefte’ artikelen hebben verstuurd.

Tevens ontvingen we van Thuiszorg MoniCare ook nog een groot aantal dozen met incontinentiematerialen, iets waaraan in die regio ook een grote behoefte is.Hieronder ziet u de spullen verzameld in de bus van Coop.
hulpgoederen
Later zijn deze spullen op pallets gezet bij de fa. Dachser Zevenaar, die de pallets belangeloos voor ons naar een depot in Nederland transporteert. Op de foto ziet u 4 van de in totaal 6 pallets
hulpgoederen2Wij danken iedereen die aan deze actie heeft meegewerkt!
De inzameling voor Oekraïne door Stichting PIT is hiermee ten einde, we nemen nu geen hulpgoederen meer aan. Maar u kunt natuurlijk altijd nog tweedehands kleding naar ’t Winkeltje brengen. De opbrengst hiervan gaan we, zoals we altijd doen, besteden aan projecten in de Derde Wereld.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.