Snertwandeltocht zaterdag 25 november 2023

bakhuuske

Het bakhuuske.

Het jaar loopt alweer bijna ten einde, hetgeen betekent dat het voor het Activiteitenteam van het Toeristisch Informatie Centrum ’t Gelders Eiland weer tijd is voor de organisatie van de zeer populaire Snertwandeltocht.

De wandelschoenen mogen aan voor een prachtige tocht van circa 7 kilometer vanuit Buitengoed De Panoven in-Zevenaar. Er wacht u een mooie route  door het buitengebied van de Breuly, Oud-Zevenaar en Ooy. Met onderweg een kort  bezoek aan Volkssterrenwacht Corona Borealis en het Bakhuuske in Ooy.

Uiteraard is er onderweg een pauze ingelast voor warme chocolademelk en wacht u bij terugkomst een heerlijke kom snert met roggebrood en spek.

Inschrijven en betalen kan van 13 t/m 20 november a.s. via de website www.gelderseiland.nl.  De kosten bedragen € 12,50 - p.p. Op zaterdag 25 november a.s. verzamelen vanaf 11.45 uur met koffie en koek. Om 12.30 uur gaan de deelnemers in vier groepen op pad.  De locatie is  Buitengoed De Panoven, Panovenweg 18, 6905 DW Zevenaar.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.