Terugblik Koninginnebal & dag

Op dinsdag 30 april hebben we in Pannerden de laatste koninginnedag gevierd.

We begonnen natuurlijk de avond ervoor met een oranje bal, dat heel goed bezocht werd. Ook waren er die avond de huldigingen voor onze jubilarissen, er werden leden gehuldigd die 40 en 50 en 60 jaar lid zijn van ons gilde.

De band maakte er weer een mooi feest van. Ook hebben we deze avond aangekondigd dat we op ons feest van 29 en 30 juni, op 29 juni een wereld record willen zetten, met zo veel mogelijk mensen proosten met een schobbelertje.

Op 30 april was er om 11.00 de rondgang door Pannerden, met de harmonie Wilhelmina, en schuttersgilde Claudius Civilis, we werden gevolg door meer dan 100 kinderen, met versierde fietsen en steps, buggy ,etc.

Na de vendelhulde zijn er door de kinderen om 12.00 de oranje ballonnen los gelaten voor de wedstrijd wie het verste komt. Daarna was er een parcours met oud Hollandse spelen, verzorgd door de senaat en officieren, het parcours was in elkaar gezet door senator Frans Gasseling. Hierna was het nog zeer gezellig op
het terras met een hapje, drankje , en leuke muziek.

Ook zijn er deze 3 dagen nog volop kaarten verkocht voor het jubileum feest van 29 juni, van af nu zijn deze te koop bij Cafetaria Janssen te Pannerden € 10.

Het was voor de schutterij weer lang geleden dat we het feest op 30 april hebben geregeld, we hebben vele positieve reactie ontvangen, maar mocht je ideeën hebben voor volgend jaar laat het ons weten.

Albert Janssen.

Bezoek ook de Website van Claudius Civilis

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.