De Oude Waal omgetoverd in Apres Ski hut.
Zaterdag 19 februari is de voorgevel van café zaal de Oude Waal veranderd in een heuse Oostenrijkste Apres Ski hut. Onder aanvoering van prins Mark 1e, zelf technisch werkvoorbereider bij van Campen Bouw in Zelhem, is er met hulp van familie, vrienden en bestuur CV een sterk staaltje bouwkunst geleverd. Van 's morgens vroeg tot laat in de middag is er gewerkt aan de nieuwe gevel, zodat degene die het nog niet wist er nu niet meer onderuit kan; Carnaval komt er aan!

{besps}1_activiteiten/2011/Carnaval/apresski{/besps}

Naast de bouw van de ski hut zal er binnenkort nog meer worden gebouwd, de carnavalsvereniging heeft net als vorig jaar alle vriendengroepen uit Pannerden uitgenodigd om samen wat te gaan bouwen. Was het vorig jaar nog een bierstube, dit jaar zal er een echte Alpen Express gemaakt worden, welke op zaterdagavond zijn ronde door 't Land van Waoter & Wiend zal maken. Het concept is het zelfde, de CV zorgt voor de materialen en het idee, de vriendengroepen bedenken onderling een bouwplan en gaan aan de slag, met als eindresultaat de Alpen Express. Van dinsdag 1 maart t/m donderdag 3 maart is er 's avonds tussen 19.00 uur en 22.00 uur van alles te beleven bij de Oude Waal. Naast de aangeschreven vriendengroepen is uiteraard alle hulp welkom, dus heb je zin om een avondje te komen helpen bouwen, kom dan gerust even langs.

Nadat alle bouwwerkzaamheden klaar zijn, is het vrijdag 4 maart tijd om echt met het carnavalsprogramma te beginnen en hoe toepasselijk is de leus van prins Mark 1e dan;

4 dage gin bouweri-j mar brouweri-j!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.