2014 Geschenk communiekantjes

{besps}1_activiteiten/2014/communie_geschenk{/besps}

 

De Kinderboerderij Pannerden is op initiatief de Stichting Een Dorp waar Pit in zit geplaatst. Deze Kinderboerderij (1993) is daarna als zelfstandige Stichting verder gegaan. Vrijwilligers hebben al de jaren gezorgd voor het onderhoud van de verblijven, groenvoorziening en de dieren van het parkje.
De Kinderboerderij is vrij toegankelijk en je kan de dieren voederen bij de voederplaatsen. Op woensdagmiddag hebben de kinderen de gelegenheid om met een vrijwilliger binnen de omheining de dieren te bekijken en/of te voederen.
Centraal op de kop van de Kinderboerderij staan enkele banken en een speeltoestel. De Communiekantjes van 2014 hebben gespaard voor een goed doel.
Hun keuze is gevallen om een extra speeltoestel te schenken aan de Kinderboerderij. Tijdens de heilige Communiedienst op zondag 25 mei werd de check door de communicanten overhandigd.
Het speeltoestel is op woensdagavond 28 mei om half zeven door de communikantjes in gebruik genomen.

Tekst en foto's: Frans Willemsen

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.