Pupillentoernooi RKPSC

Pupillentoernooi RKPSC

Sport
logo_rkpsc
  zaterdag 17 juni 2023 09:00 - 17:00

Op zaterdag 17 juni 2023 vindt weer een nieuwe editie van het RKPSC pupillentoernooi plaats! In de ochtend wordt het toernooi gespeeld voor JO7, JO8 en JO9 teams en in de middag voor JO10, JO11 en JO12 teams.Als toernooicommissie willen wij de pupillenteams (zowel meiden als jongens) van uw vereniging hiervoor graag uitnodigen. Naast het toernooi zal er ook om een teamprestatie worden gespeeld. Aan het toernooi zijn geen kosten verbonden.
U kunt deelnemen door een mail te sturen naar activiteiten@rkpsc.com met de naam van het team en de naam en telefoonnummer van de leider. Graag zien wij uw aanmelding voor 31 maart 2023 tegemoet. Na ontvangst van uw inschrijving, zullen wij u een bevestiging per e-mail sturen. Enkele weken voor het toernooi zullen we de poule indelingen maken, rekening houdend met het niveau van de teams. Wij hebben er veel zin in en hopen één of meerdere pupillenteams van uw vereniging te mogen begroeten op 17 juni opsportpark De Pauwengaard in Pannerden.

 

Adres
1a, Renbaan, Pannerden, Zevenaar, Gelderland, Nederland, 6911 KH, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • zaterdag 17 juni 2023 09:00 - 17:00

Powered by iCagenda

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.