Uitreiking Koninklijke Onderscheiding Sjaak Loef

{besps}2_heden/zonnetje/loef{/besps}

Ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Hare Majesteit de Koningin (Algemene Gelegenheid), worden koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan inwoners van de gemeente Rijnwaarden.

Een van de decorandi is:

J.J.M. Loef te Pannerden.

De heer Sjaak Loef (76) staat in de dorpsgemeenschap van Pannerden bekend om zijn vele vrijwilligersactiviteiten. Hij behoort tot de oprichters van de omnivereniging Pajodos, bekleedde er jarenlang een bestuursfunctie en is nu nog steeds wekelijks uren actief in het onderhoud en klussen in en rond de sportaccommodatie De Pauwengaard. Van de plaatselijke schutterij Claudius Civilis is hij vanaf 1966 lid en draagt hij zijn steentje bij aan het onderhoud van het schuttersgebouw. In 1992 heeft de heer Loef met een aantal andere vrijwilligers het toenmalige hertenkamp in Pannerden heringericht tot kinderboerderij en tot 2009 is hij als vrijwilliger hierbij betrokken gebleven. Ook de kerkgemeenschap kan altijd op de heer Loef rekenen. Een aantal jaren heeft hij deel uitgemaakt van het parochiebestuur, maar als vrijwilliger is hij ook betrokken bij de schoonmaak van de kerk en de inrichting van de kerststal. Al meer dan 50 jaar is hij bovendien lid van het Herenkoor van de kerk.

Ook namens Pannerden.info gefeliciteerd met deze onderscheiding. Pannerden 27 april 2012.

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.