Nieuwe doeltjes, ballen en trainingsmaterialen voor de RKPSC jeugd!

materialen voor rkpsc

In de afgelopen maanden zijn met behulp van sponsorgeld dat beschikbaar is gesteld door het sponsorcollectief diverse nieuwe materialen aangeschaft voor de jeugd van RKPSC. Voor de JO19 was dringend behoefte aan nieuwe trainingsballen. Met 18 gloednieuwe ballen kan het vlaggenschip van de jeugdafdeling voorlopig weer prima vooruit!

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe pupillendoeltjes aangeschaft. Op de zaterdagen, waar de jongste jeugd nu op kleinere veldjes speelt, hebben we hierdoor nu ook altijd voldoende doeltjes beschikbaar zonder heel veel met aanvangstijden van de thuiswedstrijden te hoeven schuiven.

Voor de trainingen hebben we nu ook een set nieuwe slalomstokken beschikbaar waarmee de jeugdtrainers nog beter kunnen trainen op de wendbaarheid en lichtvoetigheid van onze jeugdspelers!

Wij zijn ontzettend blij dat we dit weer hebben kunnen realiseren met dank aan het sponsorcollectief voor de jeugd! Dit collectief bestaat tot op heden uit onderstaande sponsoren. Draag jij RKPSC ook een warm hart toe en heb je interesse om je bij dit collectief aan te sluiten? Mail dan naar voorzitter@rkpsc.com!

sponsoren

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.