Van Rotterdam naar Pannerden

rotterdam 680760 340

Rita van Lommel en Fred Huiskamp verhuisden van Rotterdam naar Pannerden. Op pannerden.info willen zij graag melding maken van het hartelijke welkom dat zij hebben mogen meemaken bij het aankomen op hun nieuwe huisadres in Pannerden.

Vrijdag 29 februari:

Toevallig op schrikkeldag zijn wij van Rotterdam naar Pannerden verhuisd. Mijn grote onzekerheid was of wij wel in een kleine gemeenschap ( Pannerden vs Rotterdam) zouden kunnen aarden.
Die vraag werd al heel snel in positieve zin beantwoord. Tot onze grote verbazing stonden de dag na onze verhuizing drie buurvrouwen ( Karin, José en Marijke) op onze oprit en onze tuin met vlaggetjes en ballonnen.

Maar dat was niet alles: Toen ik twee dagen later bij de COOP mezelf voorstelde aan de kassamedewerkster werd ik aangenaam verrast door de klant die achter mij stond en mijn verhaal hoorde. Hij liep naar de bloemen en schonk mij een bos tulpen.

Deze ontvangst in Pannerden is voor ons een voorbode van een gelukkig verblijf in deze gemeenschap en wij zijn iedereen die ons hartelijk heeft verwelkomd daar heel dankbaar voor.

Met vriendelijke en gezonde groet,

Rita van Lommel en Fred Huiskamp

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.