Fietsen in en rondom Pannerden

Lekker fietsen in een natuurrijke omgeving? Dat kan! Op deze pagina krijgt u een paar tips van ons.

fiets

De website lekkerfietsen.nl brengt vele routes in kaart.

Door de loop van de rivieren zijn er bijzondere routes te plannen. Wij hebben het hier dan over de Rijn, Waal, Oude Rijn en Oude Waal. Een bekende route is bijvoorbeeld De drie veren tocht.

Tevens grenst Pannerden aan natuurgebied De Gelderse Poort. Dit levert voor de natuurliefhebber een streling voor het oog op tijdens de vele fietsroutes die ook door de Gelderse Poort gaan. Meer informatie hierover is ook terug te vinden via de site van de VVV.

weiland

Kortom, er is genoeg te zien. Zo is er een kasteel te bewonderen in Doornenburg, ligt Pannerden niet ver van de Duitse  grens en kunnen de watersport liefhebbers hun hart ophalen bij recreatiegebied de Bijland.

Maar ook een bezoekje aan fort Pannerden behoort op uw lijst te staan.

Pech met je fiets? Met de ANWB Fietspas bel je met de vertrouwde ANWB Alarmcentrale. Er komt dan een wegenwacht naar je toe die je snel weer op weg helpt. Op welk type fiets je ook rijdt. Klik hier voor meer informatie!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.