Vergezicht.

vergezicht vanuit ooy naar pannerden

Deze foto geeft prachtig weer hoe de ligging maar vooral het vergezicht richting Pannerden kan zijn bij ideale weersomstandigheden. Ziet u al waar u naar kijkt? Wij geven u een paar tips: Pannerden is gelegen aan de Gelderse poort en heeft een paar mooie uiterwaarden. Deze foto van Frans Willemsen is genomen vanaf de dijk in Ooy (Zevenaar) richting Pannerden. Wat u ziet als mooi herkenningspunt is het witte huis van de familie Bouwman links (Berghoofdseveer), en in het midden de rokende schoorsteen van de energiecentrale in Nijmegen. Als u naar deze schoorsteen kijkt met een scherpe blik dan ziet u links ervan de witte boog van de nieuwe brug in Nijmegen.

Mooi om te zien dat je vanaf de gemeente Zevenaar naar Pannerden kijkt terwijl op de achtergrond contouren zichtbaar zijn van Nijmegen. Als toerist kunt ook u hiervan genieten. Er zijn diverse fietsroutes in onze omgeving waardoor u zich kunt laten verrassen door alle pracht van onze omgeving.

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.