Bibliotheek Servicepunt Pannerden

Bieb: Peuters en kleuters naar de bibliotheek tijdens De Nationale Voorleesdagen

  • Hits: 71

De Nationale Voorleesdagen 2019, van 23 januari t/m 2 februari 2019, worden ook in Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers gevierd! Deze dagen zijn bedoeld om het voorlezen aan kinderen, die zelf nog niet kunnen lezen, te stimuleren. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen.
Kunstwerk! De Bibliotheek Liemers organiseert daarom leuke en interactieve voorleesactiviteiten voor kinderen. Op 23 januari komt Kinderopvang Humanitas naar de bibliotheek in Zevenaar voor een speurtocht. En er wordt tijdens dit bezoek natuurlijk voorgelezen uit Een huis voor Harry.
Tijdens De Nationale Voorleesdagen wordt het belang van voorlezen nog eens extra benadrukt. Maar Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers ondersteunt ouders ook graag bij het voorlezen na deze week, met een uitgebreide collectie fantasierijke prentenboeken bijvoorbeeld. Onze bibliotheekmedewerkers zoeken graag mee naar een boek dat past bij elk kind. Kinderen van 0 tot 6 jaar, die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van onze bibliotheek, krijgen een gratis vingerpoppetje de dikke kater Harry met het kleine hartje van goud (zolang de voorraad strekt). Voor meer leuke activiteiten in de vestigingen van Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers tijdens de Nationale Voorleesdagen verwijzen wij je graag naar onze website.

Een huis voor Harry van Leo Timmers (Querido) is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019. Het prentenboek zal centraal staan tijdens De Nationale Voorleesdagen.

Voor meer info: www.liemerskunstwerk.nl.

nationale voorleesdagen

Tagged under Bibliotheek

 

liemers logo bibliotheek  Servicepunt Pannerden

 


 

Contactgegevens

Adres

Claudius Civilisstraat 3, 6911AW PANNERDEN

  Telefoon 0316-202005
  E-mail info@debibliotheekliemers.nl
  Website www.debibliotheekliemers.nl
   

 De bibliotheek is nu ook te volgen op Instagram en Pinterest.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten, volg ons op de sociale media Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Openingstijden

maandag : 13:30 - 17:00 uur. Vanaf 1 juni: 14:00 - 15:30 uur.
  dinsdag : gesloten
  woensdag : 09:30 - 12:00 uur en 13:30 - 17:00 uur
  donderdag : 09:30 - 12:00 uur
  vrijdag : gesloten
  zaterdag : 11:00 - 14:00 uur
  zondag
: gesloten
     
Afwijkende openingstijden  

T Scathe is dicht in de herfstvakantie, daarom is de bibliotheek in Pannerden in week 42 gesloten. Uiteraard zijn de leners van harte welkom in onze andere vestigingen.

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!