Heden

hedenHieronder treft u een aantal subcategorieĆ«n aan die betrekking hebben op het alledaagse leven in en rond Pannerden.

Wordt op de hoogte gehouden van komende activiteiten of activiteiten die hebben plaatsgevonden.

Inwoners die in het zonnetje worden gezet vanwege een bijzondere reden of lees uitgebreid over de (bijzondere) hobby's van onze inwoners. Ook actuele onderwerpen die spelen vindt u terug op onze website.

Maar ook uitgebreide informatie die betrekking heeft op het toerisme. Dus ook voor toeristen die onze omgeving willen bezoeken.

Reacties of bijdragen zijn welkom via:  info@pannerden.info

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!