Heden

hedenHieronder treft u een aantal subcategorieën aan die betrekking hebben op het alledaagse leven in en rond Pannerden.

Wordt op de hoogte gehouden van komende activiteiten of activiteiten die hebben plaatsgevonden.

Inwoners die in het zonnetje worden gezet vanwege een bijzondere reden of lees uitgebreid over de (bijzondere) hobby's van onze inwoners. Ook actuele onderwerpen die spelen vindt u terug op onze website.

Maar ook uitgebreide informatie die betrekking heeft op het toerisme. Dus ook voor toeristen die onze omgeving willen bezoeken.

Reacties of bijdragen zijn welkom via:  info@pannerden.info

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!