We hebben 146 gasten en geen leden online

Spreuk van de week in Pannerden

Ik dacht dat het leven oneerlijk was, totdat iemand zei dat het eerlijk was omdat het voor iedereen oneerlijk is.

Luuk Hermsen

Ook een spreuk van de week? info@pannerden.info

Beleef de open dag van brandweer Pannerden/Aerdt

Categorie
Sociaal/Maatschappelijk
Datum
zaterdag 2 juni 2018 10:00 - 16:00
Locatie
Brandweer Kazerne Renbaan
Telefoon
06 12 45 02 19
E-mail
bert.van.schip@vggm.nl

De brandweer van Pannerden en Aerdt houdt op zaterdag 2 juni een open dag. Om samen met de inwoners van beide dorpen het vijfjarig bestaan van de nieuwe kazerne te vieren, organiseert de post dan van 10.00 tot 16.00 uur allerlei demonstraties en activiteiten aan de Renbaan 1C in Pannerden.

De brandweer zal tijdens de open dag laten zien wat zij allemaal betekent voor inwoners van Pannerden en Aerdt. Zo is er een hulpverleningsdemo waarbij een auto wordt opengeknipt. Ook kunnen bezoekers zelf aan de slag. “Om te ervaren of ons toffe vak bij ze past, gaan bezoekers bijvoorbeeld ervaren en ontdekken hoe het is om in de rook te lopen en hoe je een vlam in de pan blust”, zegt ploegcommandant Bert van Schip.

Van Schip meldt dat de open dag ook in het teken staat van het vinden van nieuwe brandweercollega’s in Pannerden en Aerdt. “Er hangen grote wervingsspandoeken en posters. Ook hebben we huis-aan-huisflyers met veel enthousiasme rondgebracht. En op de open dag hebben we een wervingsstand waar we je graag informeren over een nieuwe uitdaging”, vertelt de ploegcommandant, die het vak kan aanraden. “Als je voor ons kiest, ga je in teamverband bijdragen aan de veiligheid van Pannerden en Aerdt. Dat levert je ontzettend veel waardering op.”

Kun je niet wachten tot de open dag en heb je nu al interesse om de brandweer van Pannerden en Aerdt te versterken? Bel Bert van Schip op 06 12 45 02 19 of mail naar bert.van.schip@vggm.nl.

poster brandweer 2018 Pannerden

 
 

Alle datums

  • zaterdag 2 juni 2018 10:00 - 16:00

dorpsraad pannerdenlogo

Activiteiten

liemers logo bibliotheek

Servicepunt Pannerden

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Ambassadeur

liemers Logo

LEVEN IN DE LIEMERS, WONEN IN DE LIEMERS, RECREËREN IN DE LIEMERS, WERKEN IN DE LIEMERS