Heden

Kiek hier dan: Activiteiten en vakantie 2012

  • Hits: 2356

 

cameras-icon

Kiek hier dan! is een rubriek waarin uw foto's gepresenteerd kunnen worden. Hier willen wij per keer een thema aan koppelen. Het thema dit keer is:

Activiteiten & vakantie 2012!sun

Het zijn echt weer de maanden van vrije dagen en activiteiten. Dat kan op sportieve vlak zijn, maar ook muzikaal (concerten), familiefeesten, bedrijfsuitjes, fietstochten, noem ze maar op. Of bent u op een bijzondere vakantieoord geweest, of gewoon een leuk vakantiemoment? Heeft u hiervan een leuke foto gemaakt? Stuur deze dan naar ons op en beschrijf in 1 a twee volzinnen waar het over gaat.

Stuur deze op naar info@pannerden.info en wij plaatsen uw foto in onze rubriek Kiek hier dan!!

Klik hier voor de vorige "Kiek hier dan!" afleveringen!

En dan hier de ingezonden foto's van "Kiek hier dan!" met als thema Activiteiten en vakantie 2012!

oranje

Wij leven mee met Nederland, schrijft Linda Rutten. Zij stuurde naar ons deze foto van een "Oranje" straat in Pannerden.

 

DSCN0530

Zittend op een accordeon en dan nog spelen ook. Opgenomen in Kirchberg Oostenrijk tijdens een tiroleravond aldus Piet Benning.

 

IMG 0151

Dit was dus 2012 op Gran Canaria, op de boulevard van Maspalomas. Deze man zit daar op een kademuur en hij zit dus niet op een doorzichtige stoel of zo. Wij zijn er twaalf keer langs gelopen, maar konden niet ontdekken hoe het nou zat....... Of zou hij z'n knie op slot hebben zitten....? Wie het weet mag het zeggen! Groeten, André.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!