Heden

Kiek hier dan: Activiteiten en vakantie 2012

  • Hits: 2411

 

cameras-icon

Kiek hier dan! is een rubriek waarin uw foto's gepresenteerd kunnen worden. Hier willen wij per keer een thema aan koppelen. Het thema dit keer is:

Activiteiten & vakantie 2012!sun

Het zijn echt weer de maanden van vrije dagen en activiteiten. Dat kan op sportieve vlak zijn, maar ook muzikaal (concerten), familiefeesten, bedrijfsuitjes, fietstochten, noem ze maar op. Of bent u op een bijzondere vakantieoord geweest, of gewoon een leuk vakantiemoment? Heeft u hiervan een leuke foto gemaakt? Stuur deze dan naar ons op en beschrijf in 1 a twee volzinnen waar het over gaat.

Stuur deze op naar info@pannerden.info en wij plaatsen uw foto in onze rubriek Kiek hier dan!!

Klik hier voor de vorige "Kiek hier dan!" afleveringen!

En dan hier de ingezonden foto's van "Kiek hier dan!" met als thema Activiteiten en vakantie 2012!

oranje

Wij leven mee met Nederland, schrijft Linda Rutten. Zij stuurde naar ons deze foto van een "Oranje" straat in Pannerden.

 

DSCN0530

Zittend op een accordeon en dan nog spelen ook. Opgenomen in Kirchberg Oostenrijk tijdens een tiroleravond aldus Piet Benning.

 

IMG 0151

Dit was dus 2012 op Gran Canaria, op de boulevard van Maspalomas. Deze man zit daar op een kademuur en hij zit dus niet op een doorzichtige stoel of zo. Wij zijn er twaalf keer langs gelopen, maar konden niet ontdekken hoe het nou zat....... Of zou hij z'n knie op slot hebben zitten....? Wie het weet mag het zeggen! Groeten, André.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!