Heden

Kiek hier dan: Vakantie 2011

  • Hits: 3919

En dan hier de ingezonden foto's van "Kiek hier dan!" met als thema vakantie 2011!

Foto's kunnen ingezonden worden naar info@pannerden.info

Vermeld daarbij uw naam en leg in een regel uit waar de foto betrekking op heeft.

 

"Klein is een woord wat ze in Oostenrijk niet kennen". Foto ingezonden door John Kummeling.

"Ook in Oostenrijk waak ik voor mijn baas". Foto ingezonden door John Kummeling.

 

"Hier staan de tweeling Kevin en Noa Hulstijn ( op hun verjaardag)in de watervallen van Manavgat (Turkije) waar het temperatuur van het water rond de 15 graden lag terwijl het zeewater 28 graden was". Foto ingestuurd door Wilma Hulstijn.

 

"Onze favoriete versnapering uit Oostenrijk. Niks lekkerder als een "Germknödel" bij een almrestaurant op 2000 meter hoogte. Een soort broodje bapao gevuld met bosbessenjam overgoten met warme vanillesaus en afgestrooid met gemalen maanzaad". Foto gemaakt door Marcel Leenders.

 

"De Trein van Bas van Meekeren, moest wachten voor rood voordat hij de tunnel in mocht". Foto gemaakt door Frans Willemsen.

 

"Annie ook strijdlustig in de Ardennen!". Foto gemaakt in de buurt van Givet (F) door Henk.

 

"Vakantietijd betekent ook tijd voor de Buurt BBQ. Dit jaar al weer voor de derde keer een succes dankzij de organisatie".

 

"Anders dan de foto aangeeft, mocht je er ook auto's parkeren". Foto gemaakt bij een Raststätte bij Montabau in Duitsland door Marika Pes.

 

"Gekke naam voor een ziektekostenverzekering". Foto gemaakt in Idar-Oberstein Duitsland door Arno Benning.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!