Heden

ontwerp van een nieuw gebouw voor de duim

Continuïteit van De Duim heeft tal van positieve effecten op de leefbaarheid, ontmoeting en activiteiten voor jongeren van veertien tot en met vijfentwintig en in het bijzonder de leeftijdsgroep veertien tot en met zeventien.

Na verschillende gesprekken met de gemeente Rijnwaarden is in samenwerking met hen, (oud)-bestuursleden en diverse andere mensen met kennis van zaken op 31 maart 2014 projectgroep “De Duim”opgericht. Dit met als doelstelling het realiseren van een nieuwe of vernieuwde onderkomen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!