Heden

ontwerp van een nieuw gebouw voor de duim

Continuïteit van De Duim heeft tal van positieve effecten op de leefbaarheid, ontmoeting en activiteiten voor jongeren van veertien tot en met vijfentwintig en in het bijzonder de leeftijdsgroep veertien tot en met zeventien.

Na verschillende gesprekken met de gemeente Rijnwaarden is in samenwerking met hen, (oud)-bestuursleden en diverse andere mensen met kennis van zaken op 31 maart 2014 projectgroep “De Duim”opgericht. Dit met als doelstelling het realiseren van een nieuwe of vernieuwde onderkomen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!