Activiteiten & Evenementen

Gouden Schoen voor ‘Vrijwilliger van het jaar’ voor Fons Bouwman

  • Hits: 1125

De jubilarissen bij RKPSC op 6 januari 2017

Op de eerste gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van RKPSC met Pajodos op vrijdag 6 januari j.l. werd de Gouden Schoen, de beloning voor RKPSC-Vrijwilliger van het jaar, uitgereikt aan Fons Bouwman.
Fons, een man met al 63 jaar een Blauw-wit hart, al 45 jaar de trouwste supporter van RKPSC en al 35 jaar materiaalman en assistent coach van het eerste team van RKPSC, verdient deze eretitel dubbel en dwars.
Fons werd door interim-RKPSC-voorzitter Johan Sommers in het zonnetje gezet en mede voorzien van een bloemetje.
Fons komt daarmee in het rijtje van eerdere winnaars van de Gouden Schoen, te weten: Willy van Huet, Jo van Ophuizen, Fred Drost, de Vrijwilligersgroep en Gilbert Peters.

Op deze drukbezochte nieuwjaarsreceptie was er natuurlijk ook ruimte voor de traditionele huldiging van de jubilarissen van dit jaar.
Dit jaar had RKPSC 3 leden, die zich mogen beroepen op een 25-jarig lidmaatschap:
Damy Derksen, oud-speler van RKPSC 1, daarbij record-topscorer voor RKPSC 1 en tegenwoordig speler van RKPSC 2 en bestuurslid van de Club van Honderd,
Marcel Reijmer, al jaren verdienstelijk leider en gangmaker van RKPSC 4
en
Niek Dieks, oud speler van RKPSC en al jaren leider van RKPSC 1

Vanwege de afwezigheid van Niek ivm vakantie werden Damy en Marcel voorzien van de versierselen, die dit zilveren jubileum met zich meebrengt. Beide heren mochten tevens een welverdiend applaus van alle aanwezigen in ontvangst nemen.

Verder werd deze drukke en gezellige avond volgezongen en op onnavolgbare gezellige wijze vervolgd door zanger Dennis Versluijs, waarmee deze mooie avond werd afgesloten en zeker voor herhaling vatbaar is.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!