Activiteiten & Evenementen

Gouden Schoen voor ‘Vrijwilliger van het jaar’ voor Fons Bouwman

  • Hits: 1080

De jubilarissen bij RKPSC op 6 januari 2017

Op de eerste gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van RKPSC met Pajodos op vrijdag 6 januari j.l. werd de Gouden Schoen, de beloning voor RKPSC-Vrijwilliger van het jaar, uitgereikt aan Fons Bouwman.
Fons, een man met al 63 jaar een Blauw-wit hart, al 45 jaar de trouwste supporter van RKPSC en al 35 jaar materiaalman en assistent coach van het eerste team van RKPSC, verdient deze eretitel dubbel en dwars.
Fons werd door interim-RKPSC-voorzitter Johan Sommers in het zonnetje gezet en mede voorzien van een bloemetje.
Fons komt daarmee in het rijtje van eerdere winnaars van de Gouden Schoen, te weten: Willy van Huet, Jo van Ophuizen, Fred Drost, de Vrijwilligersgroep en Gilbert Peters.

Op deze drukbezochte nieuwjaarsreceptie was er natuurlijk ook ruimte voor de traditionele huldiging van de jubilarissen van dit jaar.
Dit jaar had RKPSC 3 leden, die zich mogen beroepen op een 25-jarig lidmaatschap:
Damy Derksen, oud-speler van RKPSC 1, daarbij record-topscorer voor RKPSC 1 en tegenwoordig speler van RKPSC 2 en bestuurslid van de Club van Honderd,
Marcel Reijmer, al jaren verdienstelijk leider en gangmaker van RKPSC 4
en
Niek Dieks, oud speler van RKPSC en al jaren leider van RKPSC 1

Vanwege de afwezigheid van Niek ivm vakantie werden Damy en Marcel voorzien van de versierselen, die dit zilveren jubileum met zich meebrengt. Beide heren mochten tevens een welverdiend applaus van alle aanwezigen in ontvangst nemen.

Verder werd deze drukke en gezellige avond volgezongen en op onnavolgbare gezellige wijze vervolgd door zanger Dennis Versluijs, waarmee deze mooie avond werd afgesloten en zeker voor herhaling vatbaar is.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!