Activiteiten & Evenementen

Gym voor ouderen

  • Hits: 1235

gym ouderen 1

 

Pannerden- Sportdocent Adela Schoppers uit Elten verzorgt de training: Weerbaarheid voor ouderen. Elke vrijdagmorgen zijn in het restaurant van MoniCare weerbaarheidsoefeningen. Gezien de leeftijd van de deelnemers uit de gemeente Rijnwaarden en bewoners van het verzorginghuis De Pannerd is het belangrijk voor je lichaam om op deze leeftijd jezelf proberen te beschermen. Het is zodra je ouder wordt van belang onder andere de beweging van het lichaam optimaal te verzorgen.

Elke vrijdag starten we eerst door met zijn allen samen een bakje koffie te nuttigen. Daarna word de oefening gestart. Deze oefeningen variëren met ondersteuning van stoel zowel staand als zittend. “We houden met alles rekening” geeft Adela Schoppers aan. Rond de 14 deelnemers komen elke week naar de weerbaarheidslessen.

Frans Willemsen.

gym ouderen pannerden

gym ouderen pannerden

gym ouderen pannerden

gym ouderen pannerden

 

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!