Activiteiten & Evenementen

Gym voor ouderen

  • Hits: 1283

gym ouderen 1

 

Pannerden- Sportdocent Adela Schoppers uit Elten verzorgt de training: Weerbaarheid voor ouderen. Elke vrijdagmorgen zijn in het restaurant van MoniCare weerbaarheidsoefeningen. Gezien de leeftijd van de deelnemers uit de gemeente Rijnwaarden en bewoners van het verzorginghuis De Pannerd is het belangrijk voor je lichaam om op deze leeftijd jezelf proberen te beschermen. Het is zodra je ouder wordt van belang onder andere de beweging van het lichaam optimaal te verzorgen.

Elke vrijdag starten we eerst door met zijn allen samen een bakje koffie te nuttigen. Daarna word de oefening gestart. Deze oefeningen variëren met ondersteuning van stoel zowel staand als zittend. “We houden met alles rekening” geeft Adela Schoppers aan. Rond de 14 deelnemers komen elke week naar de weerbaarheidslessen.

Frans Willemsen.

gym ouderen pannerden

gym ouderen pannerden

gym ouderen pannerden

gym ouderen pannerden

 

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!