Activiteiten & Evenementen

25 jaar Slagerij Reijmer

  • Hits: 6980

Deze week vieren Rob en Carla het 25 jarig jubileum van Slagerij Reijmer. Dat moest natuurlijk gevierd worden en dat was te zien!

Als leerling slager begon Rob het vak te leren bij jan Neerincx. Na het opdoen van 10 jaar ervaring kreeg Rob de kans om de slagerij van Jan over te nemen. Dit was geen moeilijke keuze voor Rob en samen met Carla begon hij Slagerij Reijmer. Voor Carla, die voorheen werkzaam was bij de Spar in Zevenaar op de afdeling vleeswaren en slagerij, was dit tevens het begin van haar ondernemerscarrière in Pannerden. Zij viert dus een dubbel jubilarisfeestje.

Pannerden.info feliciteert de familie Reijmer met haar 25 jarig jubileum en hopen dat wij nog jaren mogen profiteren van de sterke kwaliteit die de familie Reijmer aan ons levert.

Slagerij Reijmer is tevens sponsor van pannerden.info!

Feest of geen feest, Rob en Carla werken gewoon door. Foto's door Frans Willemsen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!