Activiteiten & Evenementen

25 jaar Slagerij Reijmer

  • Hits: 6537

Deze week vieren Rob en Carla het 25 jarig jubileum van Slagerij Reijmer. Dat moest natuurlijk gevierd worden en dat was te zien!

Als leerling slager begon Rob het vak te leren bij jan Neerincx. Na het opdoen van 10 jaar ervaring kreeg Rob de kans om de slagerij van Jan over te nemen. Dit was geen moeilijke keuze voor Rob en samen met Carla begon hij Slagerij Reijmer. Voor Carla, die voorheen werkzaam was bij de Spar in Zevenaar op de afdeling vleeswaren en slagerij, was dit tevens het begin van haar ondernemerscarrière in Pannerden. Zij viert dus een dubbel jubilarisfeestje.

Pannerden.info feliciteert de familie Reijmer met haar 25 jarig jubileum en hopen dat wij nog jaren mogen profiteren van de sterke kwaliteit die de familie Reijmer aan ons levert.

Slagerij Reijmer is tevens sponsor van pannerden.info!

Feest of geen feest, Rob en Carla werken gewoon door. Foto's door Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!