Activiteiten & Evenementen

Succesvolle Workshopdag Kinderopvang Humanitas

  • Hits: 2117
Ballonnen
banden_plakken
brandweer
taarten
1/4 
start stop bwd fwd

Afgelopen zaterdag (29 september 2012) werd de workshopdag feestelijk geopend met een ballonnewedstrijd voor de kinderen.

Hierna gingen er in het hele dorp en op het kinderdagverblijf allerlei workshops van start. Door het dorp heen waren de workshops bij de lokale ondernemers en verenigingen goed herkenbaar door de ballonnen die er hingen. Zowel kinderen als ouders hebben enorm genoten van de vele leuke activiteiten. Voor ons was de beloning de glimlachen op de kindergezichtjes!

De workshops beestenboel en taarten versieren liepen storm.
Natuurlijk was de uitleg van de brandweer en het zelf mogen blussen fantastisch om te doen. Maar ook fietsbanden plakken, omgaan met cavia's, leren invlechten kon rekenen op goede belangstelling.

Alle workshops deze dag waren gratis voor alle kinderen met hun ouder(s)/verzorger(s)
Het doel van deze dag was om kinderen en hun ouders op een speelse manier kennis te laten maken met lokale bedrijven evenals de mogelijkheid om eens achter de schermen te kijken of te proberen hoe iets werkt.

Wij bedanken alle verenigingen en ondernemers voor hun inzet, zonder hen zou deze dag niet zo'n groot succes zijn geworden.

humanitasDeelnemende bedrijven van de "Workshopdag":
COOP compact
Monicare
De Brandweer
Caviastal De Vrolijke Fluit
Silke Hendriks en haar paard
Café Zalen Slijterij Catering 'De Oude Waal'
Woonadviescentrum Lubbers
Witjes Tweewielers
Yoga Brigitte
Autobedrijf Frans Janssen
Parochie Pannerden, Herwen, Aerdt
Cafetaria Jansen
Palletfabriek R. Derksen
Sfeer en Speelhuys De Roos
Taarten van Anet
Beestenboel

Met vriendelijke groet,

Inge Sloot, locatiemanager Kinderopvang

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!