Activiteiten & Evenementen

Succesvolle Workshopdag Kinderopvang Humanitas

  • Hits: 2057
Ballonnen
banden_plakken
brandweer
taarten
1/4 
start stop bwd fwd

Afgelopen zaterdag (29 september 2012) werd de workshopdag feestelijk geopend met een ballonnewedstrijd voor de kinderen.

Hierna gingen er in het hele dorp en op het kinderdagverblijf allerlei workshops van start. Door het dorp heen waren de workshops bij de lokale ondernemers en verenigingen goed herkenbaar door de ballonnen die er hingen. Zowel kinderen als ouders hebben enorm genoten van de vele leuke activiteiten. Voor ons was de beloning de glimlachen op de kindergezichtjes!

De workshops beestenboel en taarten versieren liepen storm.
Natuurlijk was de uitleg van de brandweer en het zelf mogen blussen fantastisch om te doen. Maar ook fietsbanden plakken, omgaan met cavia's, leren invlechten kon rekenen op goede belangstelling.

Alle workshops deze dag waren gratis voor alle kinderen met hun ouder(s)/verzorger(s)
Het doel van deze dag was om kinderen en hun ouders op een speelse manier kennis te laten maken met lokale bedrijven evenals de mogelijkheid om eens achter de schermen te kijken of te proberen hoe iets werkt.

Wij bedanken alle verenigingen en ondernemers voor hun inzet, zonder hen zou deze dag niet zo'n groot succes zijn geworden.

humanitasDeelnemende bedrijven van de "Workshopdag":
COOP compact
Monicare
De Brandweer
Caviastal De Vrolijke Fluit
Silke Hendriks en haar paard
Café Zalen Slijterij Catering 'De Oude Waal'
Woonadviescentrum Lubbers
Witjes Tweewielers
Yoga Brigitte
Autobedrijf Frans Janssen
Parochie Pannerden, Herwen, Aerdt
Cafetaria Jansen
Palletfabriek R. Derksen
Sfeer en Speelhuys De Roos
Taarten van Anet
Beestenboel

Met vriendelijke groet,

Inge Sloot, locatiemanager Kinderopvang

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!