Activiteiten & Evenementen

Jeugd Pajodos timmert aan de weg!

  • Hits: 2008

lichtenvoorde

De jeugdige dynamictennis spelers van Omni vereniging Pajodos hebben uitstekend gepresteerd op het jaarlijkse landelijke jeugd toernooi in Lichtenvoorde op zondag 11-11-2012. Met 8 jeugdspelers nam Pajodos deel aan dit jeugdtoernooi, waarvan 3 in de A-klasse, 4 in de B-klasse, en 1 in de C-klasse.

Dat de geleverde trainingsarbeid van de afgelopen jaren vruchten begint af te werpen is duidelijk te merken in de resultaten!!. Rick Stevens wordt kampioen in de A-klasse, en neemt revanche op zijn 2e plaats van vorig jaar. Shirley v.Deelen zet de stijgende lijn van vorig jaar door, en wordt 4e. Lonneke Harmsen debuteerd verdienstelijk in de A-klasse met 2 knappe overwinningen!.

In de B-klasse wordt de finale gespeeld door Quinty v. Deelen. Na een spannende wedstrijd moet ze genoegen nemen met een knappe 2e plaats!!. Stefanie Boss, Kim Stevens, en onze smash kanon Famke Rutten doen het ook goed in de b-klasse, maar reiken helaas niet tot de finale. En als klap op de vuurpijl wordt Jochem Harmsen kampioen in de C-klasse!. En wordt hiermee de jongste kampioen ooit met zijn 8 jaar!


Wilt u met uw kind ook kennismaken met deze actractieve tennis sport, en deel uitmaken van deze succesvolle jeugdafdeling?. Dan nodig ik u van harte uit op een trainingsavond op de maandag of vrijdagavond, vanaf 19.00 uur.

Wel even contact opnemen met de jeugd coördinator, de heer Adrie Botterblom, Telefoonnummer 0316-371776.

Kijk ook even op onze site: http://www2.pajodos.nl/ afdeling dynamictennis. Wellicht, tot ziens!!!


Adrie Botterblom.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!