Activiteiten & Evenementen

Kinderen willen meer van Wethouder Schopman

  • Hits: 1493

voorleesdagen Wethouder Schopman 2013 3

Wethouder Schopman leest tijdens de opening van de voorleesdagen op Kinderdagverblijf 't Zönneke te Pannerden met veel interactie het prentenboek van het jaar "100 Nachtjes slapen" voor, het boekje eindigt in een feest voor het hele dorp vol zelf gemaakte vlaggetjes.
Hij deed dit met veel gevoel, de kinderen kwamen continu om hem heen staan om zo dichtbij mogelijk te zijn. De kinderen bleven boekjes brengen naar de wethouder om meer voor te lezen. Het voorlezen werd aangegrepen om hierna verder te gaan met het maken van feestvlaggetjes. Vormen en kleuren, knippen en plakken, alles kwam aan bod en de wethouder deed hieraan vol enthousiasme met alle activiteiten mee.
Door het optuigen van een leesboekje met andere artikelen en activiteiten worden er vele ontwikkelgebieden gestimuleerd, zoals cognitief, sociaal emotioneel, fijne motoriek, taal.

Kinderdagverblijf 't Zönneke is onderdeel van Kinderopvang Humanitas, een landelijke werkende stichting zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen.
Kinderopvang Humanitas specialiseert zich door een duidelijke visie op kwaliteit en pedagogiek.
Het belang van het kind staat in hoog vaandel.
Voor meer informatie, zie www.kinderopvanghumanitas.nl

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!