Activiteiten & Evenementen

Het Winkeltje op het Dorpsplein in Pannerden.

  • Hits: 3803

pannerden logo pit

Bij velen van u bekend. Al vele jaren een bekende plek om spullen af te geven, maar vooral om goedkoop kleding en andere spullen te kopen. Ook seizoensspullen zijn er te koop, te denken aan Carnaval, Pasen en Kerstmis.
Loop er eens binnen !

Dankzij de vele vrijwilligers is het Winkeltje 3x per week geopend. Op woensdag van 9.30 tot 12.00, van vrijdag van 17.30 tot 20.00 en op zaterdag van 13.30 tot 16.00.

De opbrengst van alle verkochte spullen gaat naar diverse goede doelen in de Derde Wereld en naar projecten in Pannerden zelf. Om u een idee te geven: in 2012 is er ruim € 5500,- geschonken aan de diverse projecten. Binnenkort verschijnt er een overzicht in het Martinusblad.

Marika Pes
secretariaat Pit.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!