Activiteiten & Evenementen

Het Winkeltje op het Dorpsplein in Pannerden.

  • Hits: 3898

pannerden logo pit

Bij velen van u bekend. Al vele jaren een bekende plek om spullen af te geven, maar vooral om goedkoop kleding en andere spullen te kopen. Ook seizoensspullen zijn er te koop, te denken aan Carnaval, Pasen en Kerstmis.
Loop er eens binnen !

Dankzij de vele vrijwilligers is het Winkeltje 3x per week geopend. Op woensdag van 9.30 tot 12.00, van vrijdag van 17.30 tot 20.00 en op zaterdag van 13.30 tot 16.00.

De opbrengst van alle verkochte spullen gaat naar diverse goede doelen in de Derde Wereld en naar projecten in Pannerden zelf. Om u een idee te geven: in 2012 is er ruim € 5500,- geschonken aan de diverse projecten. Binnenkort verschijnt er een overzicht in het Martinusblad.

Marika Pes
secretariaat Pit.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!