Activiteiten & Evenementen

Kinderopvang geniet van lokaal recreatie gebied Byland.

  • Hits: 1204

De eerste vakantie week is voor vele kinderen een feit, maar niet voor alle ouders.

De kinderen die gebruik maken van Buitenschoolse Opvang van Kinderopvang Humanitas in gemeente Rijnwaarden hebben de hele week doorgebracht op recreatiegebied De Byland. Het voelde als een echte vakantie, met vele bekende en nieuwe vriendjes uit alle dorpen, gezamenlijk genietend van dit mooie park en elkaar.

Dit prachtige natuurgebied biedt voor elk wat wils, water, strand, sport, prachtige natuur, visjes, luieren, volop mogelijkheden dus.

Kinderopvang Humanitas onderstreept het belang van Natuurlijk Buiten Spelen door ook dit soort activiteiten te aan te bieden.

Het was een groot succes, duidelijk te merken aan de kinderen die niet naar huis wilden en extra dagen wilden komen.

Natuurlijk danken wij Recreatieschap Achterhoek Liemers voor het faciliteren hiervan.

in beweging

BSO is gewoon leuk!

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!