Activiteiten & Evenementen

Voorlichtingsmiddag Brandveiligheid aan Seniorenvereniging Pannerden

  • Hits: 941

De brandweerpost Pannerden (Bert van Schip, Anton Wesselkamp, Hugo van den Boogaard, Jan Kummeling) heeft samen met Aldo Hendriks van Veiligheids- en Gezondheidsregio Midden Gelderland de seniorenvereniging ontvangen in de kazerne aan de Renbaan. Met deze voorlichting wil de brandweer aandacht vragen voor de toenemende groep ouderen die steeds langer zelfstandig thuiswonen. Hoe is het met hun veiligheid in huis gesteld.

Een drukbezochte voorlichtingsmiddag, met demonstraties en uitleg over de apparatuur. Diverse leden van de soos mochten zelf een brandje blussen, de kniptangen hanteren en zo kennismaken met het werk van de brandweer.

Voorlichtingsmiddag Brandveiligheid aan Seniorenvereniging Pannerden

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!