Activiteiten & Evenementen

Voorlichtingsmiddag Brandveiligheid aan Seniorenvereniging Pannerden

  • Hits: 964

De brandweerpost Pannerden (Bert van Schip, Anton Wesselkamp, Hugo van den Boogaard, Jan Kummeling) heeft samen met Aldo Hendriks van Veiligheids- en Gezondheidsregio Midden Gelderland de seniorenvereniging ontvangen in de kazerne aan de Renbaan. Met deze voorlichting wil de brandweer aandacht vragen voor de toenemende groep ouderen die steeds langer zelfstandig thuiswonen. Hoe is het met hun veiligheid in huis gesteld.

Een drukbezochte voorlichtingsmiddag, met demonstraties en uitleg over de apparatuur. Diverse leden van de soos mochten zelf een brandje blussen, de kniptangen hanteren en zo kennismaken met het werk van de brandweer.

Voorlichtingsmiddag Brandveiligheid aan Seniorenvereniging Pannerden

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!