Activiteiten & Evenementen

Impressie van de kerktoren

  • Hits: 1013
kerktoren1
kerktoren2
kerktoren3
kerktoren4
kerktoren5
kerktoren6
kerktoren7
kerktoren8
kerktoren9
1/9 
start stop bwd fwd

Recentelijk hebben een aantal kinderen een rondleiding gehad van Jan van Onna in de kerk i.v.m. de komende eerste communie viering.
Hierbij heeft de fotograaf tevens de toegang gekregen naar de kerktoren. Een plaats waar velen van ons nog nooit geweest zijn. Door middel van deze foto's is dit toch een leuke manier om dit te delen.

Met dank aan de fotograaf en Jan van Onna.

Foto's: Pierre Wezendonk

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!