Activiteiten & Evenementen

Maar liefst 14 turnmeiden van Pajodos door naar de finale.

  • Hits: 1652

2015 turnen1

In de voorronden wedstrijden hebben de 22 meiden van turnvereniging Pajodos uitstekende resultaten behaald, in de verschillende divisies!

Zo behaalde Lisa Vogel een mooie 1e plaats in de 4e divisie. Ook Leonie Bekker deed mee in de 4e divisie, zij behaalde helaas geen podiumplaats maar heeft ze zich wél geplaatst voor de regiofinale evenals Lisa Vogel.

Bij de wedstrijden in de 5e divisie deden 16 meiden mee van Pajodos. Tijdens de voorrondes behaalde Jacky Heymen een 2e plaats, Guusje werd 2x 3e, Mirre Lukkassen behaalde na hard trainen een mooie 3e plaats, Kelly Blij won ook een bronzen medaille en Lotte Janssen behaalde zowel een zilveren als een gouden medaille. Hartstikke goed!

Naast deze medaille winnaars hadden ook Kyra Mulder, Zoë Polman, Ellis Jansen en Isa Vermaas zich geplaatst voor de finale, die plaats vond in Doetinchem. De scores van Jade Jie-a-Sang, Babet Meurs, Juul Wezendonk, Nienke de Vries, Meike Wezendonk en Nienke ten Westeneind waren helaas niet hoog genoeg om door te mogen naar finale, maar ook zij hebben het goed gedaan.

Ook in de 6e divisie hebben Chelsea, Mickey, Donna en Evy mooie oefeningen laten zien tijdens de wedstrijden. Jammer genoeg blesseerde Evy Pennekamp zich, waardoor zij het wedstrijdseizoen niet meer kon afmaken. Mickey van Haren behaalde een 2e plaats, Donna Cornelissen de 3e plaats, Chelsea Heijmen viel helaas net niet in de prijzen maar is wel, net als de andere meiden, door naar de finale op 30 mei aanstaande te Doetinchem.

Al met al, een seizoen met hartstikke mooie resultaten om trots op te zijn!

2015 turnen2

2015 turnen3

Tagged under Sport

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!