Activiteiten & Evenementen

PIT: PIT plaatst viertal welkomstborden

  • Hits: 1213

bord van pit bij invalsweg

Stichting PIT heeft zaterdag 25 juli op vier invalswegen in ons dorp welkomstborden geplaatst. Ondanks het slechte weer werden m.b.v. een aantal enthousiaste vrijwilligers de vier standaards stevig in de grond gezet. Een bijzonder woord van dank is ook zeker op zijn plaats voor de firma ReJo Label uit Pannerden.

Op de foto ziet u de voor- en achterkant van het bord op de Berghoofdseweg, nabij de Deukerdijk.
De andere locaties zijn de Haspelstraat, Doornenburgseweg en Aerdtsestraat (richting begraafplaats).

Het idee achter deze borden is dat verenigingen ze kunnen gebruiken om hun aktiviteiten te promoten. In dat geval gaan de borden van PIT eruit om plaats te maken voor de betreffende vereniging.
Het ontwerpen, maken en wisselen van de borden blijft in beheer van PIT. Uiteraard wordt er samen met de verenigingen een ontwerp gemaakt, dit alles tegen kostprijs.
Omdat er enige tijd nodig is voor ontwerp en fabricage dient u zich ruim vóór uw aktiviteit te melden bij PIT. Uw vereniging kan dan gedurende ongeveer drie weken gebruik maken van de borden.
Reken maar dat uw activiteit onder de aandacht komt!
Enige restrictie is dat er geen reclame-uitingen op de borden mogen.

Wilt u met uw vereniging ook gebruik maken van deze borden of meer informatie? Neem dan contact op met André Bodde (371281) of via email, pitpannerden@hotmail.nl

pit bord bij invalsweg

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!