Activiteiten & Evenementen

PIT: PIT plaatst viertal welkomstborden

  • Hits: 1251

bord van pit bij invalsweg

Stichting PIT heeft zaterdag 25 juli op vier invalswegen in ons dorp welkomstborden geplaatst. Ondanks het slechte weer werden m.b.v. een aantal enthousiaste vrijwilligers de vier standaards stevig in de grond gezet. Een bijzonder woord van dank is ook zeker op zijn plaats voor de firma ReJo Label uit Pannerden.

Op de foto ziet u de voor- en achterkant van het bord op de Berghoofdseweg, nabij de Deukerdijk.
De andere locaties zijn de Haspelstraat, Doornenburgseweg en Aerdtsestraat (richting begraafplaats).

Het idee achter deze borden is dat verenigingen ze kunnen gebruiken om hun aktiviteiten te promoten. In dat geval gaan de borden van PIT eruit om plaats te maken voor de betreffende vereniging.
Het ontwerpen, maken en wisselen van de borden blijft in beheer van PIT. Uiteraard wordt er samen met de verenigingen een ontwerp gemaakt, dit alles tegen kostprijs.
Omdat er enige tijd nodig is voor ontwerp en fabricage dient u zich ruim vóór uw aktiviteit te melden bij PIT. Uw vereniging kan dan gedurende ongeveer drie weken gebruik maken van de borden.
Reken maar dat uw activiteit onder de aandacht komt!
Enige restrictie is dat er geen reclame-uitingen op de borden mogen.

Wilt u met uw vereniging ook gebruik maken van deze borden of meer informatie? Neem dan contact op met André Bodde (371281) of via email, pitpannerden@hotmail.nl

pit bord bij invalsweg

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!