Activiteiten & Evenementen

Zwaar weekend voor Badmutsen

  • Hits: 1414

De Badmutsen zijn afgelopen weekend flink actief geweest.

badmuts heren aan het darten

De mannen kruisten vrijdagavond 14 augustus hun pijlen tijdens een lange dartavond. Toen uiteindelijk het nivo gedaald en de stemming gestegen was kwam Roland Merkus (van Annie Mulder zeg mar...) als derde uit de bus.

winnaars darten badmutsen

De strijd om de hoogste eer werd een broederstrijd waarbij Michiel Aarntzen zijn broer Marcel in een zinderende finale versloeg.

De vrouwen verzamelden zich in de middag van zaterdag 15 augustus om af te reizen naar Doetinchem waar men aan de bak moest voor een rondje golf op het Pitch & Putt complex aldaar. Menig hole werd in een paar slagen overwonnen en hier en daar werd al voorzichtig over een "handicap" gesproken.

badmuts dames aan het golfen

Ongeveer halverwege de 18 holes moest de strijd echter gestaakt worden doordat de regen met bakken uit de hemel kwam zetten. Voor de dames een goede reden om onder het genot van een drankje in de kantine de wedstrijd te evalueren.
Vervolgens werd koers gezet naar de binnenstad waar de dag afgesloten werd met een heerlijk diner.

badmuts dames

De Badmutsen: De oudste "kermisploeg" van Pannerden, maar nog jong van lijf en leden!

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!