Activiteiten & Evenementen

Zwaar weekend voor Badmutsen

  • Hits: 1448

De Badmutsen zijn afgelopen weekend flink actief geweest.

badmuts heren aan het darten

De mannen kruisten vrijdagavond 14 augustus hun pijlen tijdens een lange dartavond. Toen uiteindelijk het nivo gedaald en de stemming gestegen was kwam Roland Merkus (van Annie Mulder zeg mar...) als derde uit de bus.

winnaars darten badmutsen

De strijd om de hoogste eer werd een broederstrijd waarbij Michiel Aarntzen zijn broer Marcel in een zinderende finale versloeg.

De vrouwen verzamelden zich in de middag van zaterdag 15 augustus om af te reizen naar Doetinchem waar men aan de bak moest voor een rondje golf op het Pitch & Putt complex aldaar. Menig hole werd in een paar slagen overwonnen en hier en daar werd al voorzichtig over een "handicap" gesproken.

badmuts dames aan het golfen

Ongeveer halverwege de 18 holes moest de strijd echter gestaakt worden doordat de regen met bakken uit de hemel kwam zetten. Voor de dames een goede reden om onder het genot van een drankje in de kantine de wedstrijd te evalueren.
Vervolgens werd koers gezet naar de binnenstad waar de dag afgesloten werd met een heerlijk diner.

badmuts dames

De Badmutsen: De oudste "kermisploeg" van Pannerden, maar nog jong van lijf en leden!

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!