Activiteiten & Evenementen

Terugblik pronkzitting Pannerden

  • Hits: 901

Waotermennekes en Waoterwiefkes,

Na een prachtig Pronkzittingsweekend in ‘t land van Waoter en Wiend is bekend wie de scepter gaat zwaaien tijdens het Pannerdense carnaval.

Twee gezellige avonden onder leiding van cabaretgroep Ons Kent Ons in samenwerking met het bestuur en vele vrijwilligers van carnavalsvereniging Waoter en Wiend hebben gezorgd voor flink wat humor en gezelligheid. Met sketches, zang en dans hebben zij ons meegenomen in het mediapark waar zich in verschillende t.v.-programma’s de nodige hilarische taferelen afspeelden.

Tijdens het spektakelstuk, waarbij de voltallige cast van ‘Allo allo’ op het podium stond, werd bekend gemaakt wie het jaar 2015-2016 prins(es) carnaval mag zijn. Dit jaar is het de beurt aan prinses Ans (Janssen) de 1e. Samen met haar Adjudante Ankie (Schopman) gaan ze er een mooi carnaval van maken. Prinses Ans 1e regeert komend jaar met;

Mien leus: Feest met d’n olde deus!

.pronkzitting 2015

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!