Activiteiten & Evenementen

Lekker bewegen in de Beweegtuin

  • Hits: 25959

bewegen in de beweegtuin pannerden

(overleg wat we gaan doen)


Lekker bewegen en goed in je vel zitten, dat willen we allemaal. Toch is het niet vanzelfsprekend. Soms werken je botten en spieren niet goed samen door ziekte en vooral de groep die ouder word. Voor de groep 65 plussers en ouder, maar ook jongeren, startte rond 2013 “De Beweegtuin”. In een wat onwennige start komen na 3 jaar, rond de 10 deelnemers naar de “Beweegtuin”. De deelnemers komen van Tolkamer, Aerdt en Pannerden.
MEDEWERKER:
Naomi Rokette, medewerker van Fysiotherapie Visser “De Pannerd” verzorgt de lichamelijke mobiliteit die zij door middel van diverse spellen met de bezoekers afwerkt in 45 minuten.
Eef Putman, inmiddels 83 jaar uit Aerdt, ik ben blij dat ik er voor gekozen hebt, sinds ik deelneem, ik heb veel minder last van kramp in mijn kuiten, en loop daardoor beter.
ADVIES:
Als steun in de rug om gemotiveerd het beste uit jezelf te halen en te komen tot een gezonde leefstijl met verantwoorde voeding, inspanning en ontspanning, is ons advies.
Onze leus voor fitheid: Beweeg maar vooral Beweeg.

Tekst en foto's: Frans Willemsen.

 

beweeg2

Spel met de bal

beweeg3

Parachute spel

beweeg4

beweeg5

Balspel een been evenwicht

beweeg6

Eef Putman even ballenjongen (83) jaar.

beweeg7

Jan uit Tolkamer geniet van het gescoorde punt

beweeg8

Groepsspel is leuk.

beweeg9

 

 

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!