Activiteiten & Evenementen

Lekker bewegen in de Beweegtuin

  • Hits: 31584

bewegen in de beweegtuin pannerden

(overleg wat we gaan doen)


Lekker bewegen en goed in je vel zitten, dat willen we allemaal. Toch is het niet vanzelfsprekend. Soms werken je botten en spieren niet goed samen door ziekte en vooral de groep die ouder word. Voor de groep 65 plussers en ouder, maar ook jongeren, startte rond 2013 “De Beweegtuin”. In een wat onwennige start komen na 3 jaar, rond de 10 deelnemers naar de “Beweegtuin”. De deelnemers komen van Tolkamer, Aerdt en Pannerden.
MEDEWERKER:
Naomi Rokette, medewerker van Fysiotherapie Visser “De Pannerd” verzorgt de lichamelijke mobiliteit die zij door middel van diverse spellen met de bezoekers afwerkt in 45 minuten.
Eef Putman, inmiddels 83 jaar uit Aerdt, ik ben blij dat ik er voor gekozen hebt, sinds ik deelneem, ik heb veel minder last van kramp in mijn kuiten, en loop daardoor beter.
ADVIES:
Als steun in de rug om gemotiveerd het beste uit jezelf te halen en te komen tot een gezonde leefstijl met verantwoorde voeding, inspanning en ontspanning, is ons advies.
Onze leus voor fitheid: Beweeg maar vooral Beweeg.

Tekst en foto's: Frans Willemsen.

 

beweeg2

Spel met de bal

beweeg3

Parachute spel

beweeg4

beweeg5

Balspel een been evenwicht

beweeg6

Eef Putman even ballenjongen (83) jaar.

beweeg7

Jan uit Tolkamer geniet van het gescoorde punt

beweeg8

Groepsspel is leuk.

beweeg9

 

 

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!