Activiteiten & Evenementen

Kringconcours Schuttersgilde Claudius Civilis en ‘t Scathe: 2

  • Hits: 757

Een schutterij kan niet zonder een koning en koningin en zo werd op woensdag 1 juni 2016 een heuse ‘wie wordt koning en koningin van ’t Scathe’ wedstrijd gehouden. Leerlingen van de groepen 6/7/8 konden d.m.v. een ringsteekwedstrijd op het schoolplein, deze titel bemachtigen.

Onder luide aanmoedigingen van alle leerlingen en leerkrachten werd door 9 jongens om het Koningschap gespeeld. Na ruim een uur ringsteken won uiteindelijk Maud Wesselkamp.
Ook bij de zes meisjes werd er strijdvaardig gespeeld om de titel koningin. Hier won Senna van Houten. Zij mogen zich koning en koningin van schutterij ’t Scathe noemen. Zij zullen met trots voorop lopen in de stoet van ’t Scathe schutterij.

Tekst en foto's: Frans Willemsen

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!