Activiteiten & Evenementen

Heukelumshof viert feest ter ere van 40-jarig bestaan Liemerije

  • Hits: 992

taart voor het feest

Op zondag 4 december vierde Heukelumshof te Pannerden een bijzonder feest, het 40 jarig bestaan van organisatie “Liemerije”! Een verjaardag; 40 jaar, jong genoeg om nog jaren door te gaan, en je bent al een eindje op weg om te kunnen terug blikken. Bewoners en familieleden hebben deze middag met elkaar stilgestaan bij dit jubileum, en werden welkom geheten door twee lakeien.

feest2

Sinterklaas en twee pieten kwamen ook de verjaardag meevieren en deelden natuurlijk cadeautjes uit.

Maxima ook aanwezig op het feest

Én de middag werd afgesloten met een speciale gast; en wel Maxima, zij kwam namens de koninklijke familie haar gelukswensen aanbieden.

Onder het genot van een drankje, een echte verjaardagstaart in de kleuren van "Liemerije" en muziek door Tonnie Boerboom, werd het een gezellige middag, die werd afgesloten met een snack bij de frietkraam.

Rond 17.30 ging een ieder weer voldaan naar huis!

Geertje van den Brink, namens team Heukelumshof, Liemerije.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!