Activiteiten & Evenementen

Heukelumshof viert feest ter ere van 40-jarig bestaan Liemerije

  • Hits: 947

taart voor het feest

Op zondag 4 december vierde Heukelumshof te Pannerden een bijzonder feest, het 40 jarig bestaan van organisatie “Liemerije”! Een verjaardag; 40 jaar, jong genoeg om nog jaren door te gaan, en je bent al een eindje op weg om te kunnen terug blikken. Bewoners en familieleden hebben deze middag met elkaar stilgestaan bij dit jubileum, en werden welkom geheten door twee lakeien.

feest2

Sinterklaas en twee pieten kwamen ook de verjaardag meevieren en deelden natuurlijk cadeautjes uit.

Maxima ook aanwezig op het feest

Én de middag werd afgesloten met een speciale gast; en wel Maxima, zij kwam namens de koninklijke familie haar gelukswensen aanbieden.

Onder het genot van een drankje, een echte verjaardagstaart in de kleuren van "Liemerije" en muziek door Tonnie Boerboom, werd het een gezellige middag, die werd afgesloten met een snack bij de frietkraam.

Rond 17.30 ging een ieder weer voldaan naar huis!

Geertje van den Brink, namens team Heukelumshof, Liemerije.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!