In het zonnetje

Lintjesregen bij de woongroep

  • Hits: 1822

ria reijmer uit pannerden met burgemeester slinkman

Ria Reijmer-Grimmelikhuizen. Op 4 april 2014 Gedecoreerd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Zij zet zich sinds 1982 in voor verschillende organisaties binnen de gemeente Rijnwaarden. De meeste van deze verdiensten hebben een relatie met zorg. Zo was zij een van de initiatiefneemsters voor het starten van een woonproject voor verstandelijk gehandicapten in Pannerden (Stichting woongroep Pannerden).
Al meer dan 20 jaar is zij lid en tevens vice voorzitter van de ouderraad van dagbesteding De Liemers.

decorandi carly van megen

Carly van Megen-Hendriks. Op 25 april 2014 Gedecoreerd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Carly van Megen, de penningmeester van de Stichting woongroep Pannerden, kreeg haar onderscheiding bij de jaarlijkse lintjesregen in het gemeentehuis van Rijnwaarden.
Carly van Megen-Hendriks heeft zich samen met een groep andere vrijwilligers sterk gemaakt voor de realisatie van een zelfstandige woonruimte in Pannerden voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij regelt alle financiële zaken voor de stichting.
Tevens is zij bestuurslid van de Parochiële Caristas instelling, van de parochie H. Maria Onbevlekte Ontvangenis Lobith/Tolkamer. Ze bezoekt namens de Caritas instelling parochianen in het verpleegtehuis, haalt de kerkbalans op en verzorgt mede de jaarlijkse kerstviering in het verzorgingstehuis.

Klik hier voor meer informatie over Stichting woongroep Pannerden

 

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!