In het zonnetje

Lintjesregen bij de woongroep

  • Hits: 1761

ria reijmer uit pannerden met burgemeester slinkman

Ria Reijmer-Grimmelikhuizen. Op 4 april 2014 Gedecoreerd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Zij zet zich sinds 1982 in voor verschillende organisaties binnen de gemeente Rijnwaarden. De meeste van deze verdiensten hebben een relatie met zorg. Zo was zij een van de initiatiefneemsters voor het starten van een woonproject voor verstandelijk gehandicapten in Pannerden (Stichting woongroep Pannerden).
Al meer dan 20 jaar is zij lid en tevens vice voorzitter van de ouderraad van dagbesteding De Liemers.

decorandi carly van megen

Carly van Megen-Hendriks. Op 25 april 2014 Gedecoreerd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Carly van Megen, de penningmeester van de Stichting woongroep Pannerden, kreeg haar onderscheiding bij de jaarlijkse lintjesregen in het gemeentehuis van Rijnwaarden.
Carly van Megen-Hendriks heeft zich samen met een groep andere vrijwilligers sterk gemaakt voor de realisatie van een zelfstandige woonruimte in Pannerden voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij regelt alle financiƫle zaken voor de stichting.
Tevens is zij bestuurslid van de Parochiƫle Caristas instelling, van de parochie H. Maria Onbevlekte Ontvangenis Lobith/Tolkamer. Ze bezoekt namens de Caritas instelling parochianen in het verpleegtehuis, haalt de kerkbalans op en verzorgt mede de jaarlijkse kerstviering in het verzorgingstehuis.

Klik hier voor meer informatie over Stichting woongroep Pannerden

 

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!