In het zonnetje

Vrienden van..

  • Hits: 948

Pannerden.info ondersteund tal van non-profit organisaties. Dat doen wij door middel van het aanbieden van onze website voor publicaties. Zo zijn wij vrienden van PIT. De acties die zij realiseren verdienen een digitaal podium, en dat bieden wij dan ook. PIT waardeert dit, en dat heeft geresulteerd in een mooie en vruchtbare wisselwerking.

Ook zijn wij vrienden van de Dorpsraad. Deze groep vrijwilligers zet zich belangeloos in om de leefbaarheid in Pannerden te behouden, of waar nodig, te verbeteren. Door het aanbieden van onze website bieden wij hiermee een klankbord naar de gemeenschap toe.

Sportieve vrienden zijn wij gelukkig ook. Dat betekent niet dat wij met een joggingpak achter onze computer zitten, maar dat wij diverse sportverenigingen ondersteunen met promotie van aankomende sportieve activiteiten. En natuurlijk het prachtige resultaat wat zij behaald hebben. Niets zo mooi om trotse gezichten te zien met het daarbij behorende eremetaal.

Recentelijk hebben wij, als beheerders, een gesprek gehad met een super enthousiaste medewerkster van Bibliotheek de Liemers. De energie die hiervan afstraalde werkt zeer motiverend. Wij dragen de Bibliotheek een warm hart toe want het prikkelen van de menselijke geest heeft een positieve invloed op kennis en gezondheid. Met regelmaat verschijnt er een bericht van de Bibliotheek. Kijk daarom ook met regelmaat naar deze catgorie op onze website.

Nog meer vrienden? Natuurlijk... Onze bezoekers zijn natuurlijk ook onze vrienden. En wij willen nogmaals benadruken dat er binnen Pannerden meerdere verenigingen en instellingen zijn die bij deze van harte worden uitgenodigd om ook onze vrienden te worden. Gratis en voor niets!

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!