In het zonnetje

Vrienden van..

  • Hits: 885

Pannerden.info ondersteund tal van non-profit organisaties. Dat doen wij door middel van het aanbieden van onze website voor publicaties. Zo zijn wij vrienden van PIT. De acties die zij realiseren verdienen een digitaal podium, en dat bieden wij dan ook. PIT waardeert dit, en dat heeft geresulteerd in een mooie en vruchtbare wisselwerking.

Ook zijn wij vrienden van de Dorpsraad. Deze groep vrijwilligers zet zich belangeloos in om de leefbaarheid in Pannerden te behouden, of waar nodig, te verbeteren. Door het aanbieden van onze website bieden wij hiermee een klankbord naar de gemeenschap toe.

Sportieve vrienden zijn wij gelukkig ook. Dat betekent niet dat wij met een joggingpak achter onze computer zitten, maar dat wij diverse sportverenigingen ondersteunen met promotie van aankomende sportieve activiteiten. En natuurlijk het prachtige resultaat wat zij behaald hebben. Niets zo mooi om trotse gezichten te zien met het daarbij behorende eremetaal.

Recentelijk hebben wij, als beheerders, een gesprek gehad met een super enthousiaste medewerkster van Bibliotheek de Liemers. De energie die hiervan afstraalde werkt zeer motiverend. Wij dragen de Bibliotheek een warm hart toe want het prikkelen van de menselijke geest heeft een positieve invloed op kennis en gezondheid. Met regelmaat verschijnt er een bericht van de Bibliotheek. Kijk daarom ook met regelmaat naar deze catgorie op onze website.

Nog meer vrienden? Natuurlijk... Onze bezoekers zijn natuurlijk ook onze vrienden. En wij willen nogmaals benadruken dat er binnen Pannerden meerdere verenigingen en instellingen zijn die bij deze van harte worden uitgenodigd om ook onze vrienden te worden. Gratis en voor niets!

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!