In het zonnetje

Parel voor brandweerpost Pannerden

  • Hits: 1006

brandweer parel

(uitreiking van de parel door Paul Joosten van VGGM en burgemeester Schadd aan post commandant Bert van Schip)

Brandweer post Pannerden heeft afgelopen maandag de 1e parel in ontvangst genomen van Gelderland voor bijzondere inspanningen op het gebied van brandveilig leven.
Dit was een mooi voorbeeld van koppeling risicobeheersing met incidentbestrijding.

Zij hebben deze parel verdient door medewerking te verlenen aan het verzoek van de senioren vereniging Pannerden in februari van dit jaar om iets over de brandweer en brandveiligheid te vertellen.

Deze opzet en inspanning is een voorbeeld voor andere posten in het land.

Deze middag kwam tot stand met medewerking van; Bert van Schip, Hugo van den bogaard, Jan Kummeling, Anton Wesselkamp, Aldo Hendriks.

Foto en tekst: Bert van Schip

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!