Pannerden Actueel

RKPSC: Start voetbalschool RKPSC groot succes !

  • Hits: 880

Ondanks dat de nieuw opgezette voetbalschool/voetbalinstuif van RKPSC vanwege het belabberde weer moest uitwijken naar de sporthal op Sportpark de Pauwengaard, was de start op woensdag 8 maart jl een daverend succes te noemen.

Het aantal deelnemers was met ruim 50 kinderen boven verwachting en daarmee was het organiserende duo Herman Ubbink en Jan Leenders zeer tevreden.
Ze kunnen niet wachten om volgende week woensdag, 15 maart a.s., het vervolg op het veld te kunnen geven, samen met de vele vrijwilligers, die dit begeleiden.

Kinderen, die de start gemist hebben of het leuk vinden om alsnog mee te doen, zijn a.s. woensdag natuurlijk van harte welkom!

De trainingen zijn voor alle voetballers/sters van het  “Gelders Eiland”.
Lid zijn van een voetbalvereniging is niet verplicht.

Deelname is geheel gratis.

Instuif groep 4-5-6 jarigen:                          14.45 uur tot 16.00 uur

Voetbalschool groep 7-8-9 jarigen:          14.45 uur tot 16.00 uur

Voetbalschool groep 10-11-12 jarigen:    16.00 uur tot 17.15 uur

Je kunt je opgeven door een mail met naam, adres, mailadres en geboortedatum te sturen naar: voetbalschool@rkpsc.com

Groepsfoto website

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!