Pannerden Actueel

RKPSC: Start voetbalschool RKPSC groot succes !

  • Hits: 915

Ondanks dat de nieuw opgezette voetbalschool/voetbalinstuif van RKPSC vanwege het belabberde weer moest uitwijken naar de sporthal op Sportpark de Pauwengaard, was de start op woensdag 8 maart jl een daverend succes te noemen.

Het aantal deelnemers was met ruim 50 kinderen boven verwachting en daarmee was het organiserende duo Herman Ubbink en Jan Leenders zeer tevreden.
Ze kunnen niet wachten om volgende week woensdag, 15 maart a.s., het vervolg op het veld te kunnen geven, samen met de vele vrijwilligers, die dit begeleiden.

Kinderen, die de start gemist hebben of het leuk vinden om alsnog mee te doen, zijn a.s. woensdag natuurlijk van harte welkom!

De trainingen zijn voor alle voetballers/sters van het  “Gelders Eiland”.
Lid zijn van een voetbalvereniging is niet verplicht.

Deelname is geheel gratis.

Instuif groep 4-5-6 jarigen:                          14.45 uur tot 16.00 uur

Voetbalschool groep 7-8-9 jarigen:          14.45 uur tot 16.00 uur

Voetbalschool groep 10-11-12 jarigen:    16.00 uur tot 17.15 uur

Je kunt je opgeven door een mail met naam, adres, mailadres en geboortedatum te sturen naar: voetbalschool@rkpsc.com

Groepsfoto website

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!