Pannerden Actueel

Voetbalschool en instuif bij RKPSC groot succes.

  • Hits: 971

Onder leiding van Herman Ubbink en zijn begeleidend team is de serie van 10 sessies “Voetbalschool en Instuif” woensdag j.l. op sportpark “De Pauwengaard” afgesloten.
Met een gemiddelde opkomst van 40 kinderen, vanuit alle dorpen van het Gelders Eiland, per sessie mag je spreken van een geslaagde doelstelling. De doelstelling van Herman en zijn team “Het jeugd voetbal op het Gelders Eiland op een hoger plan te brengen”. Met de duidelijk achterliggende gedachte dat men geenszins van plan is leden van welke vereniging dan ook weg te “kapen”.

Wel of geen lid van een vereniging, iedereen was van harte welkom. Kinderen in de leeftijdsklasse 4 t/m 6, 7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar hebben laten zien dat ze hun voorgeschotelde oefenstof met verve hebben aangenomen. De progressie was bij de kinderen duidelijk waarneembaar.De laatste sessie werd afgesloten met een cadeautje en een ijsje voor elk deelnemend kind.


Herman wil samen met zijn team en in overleg met het jeugdbestuur van R.K.P.S.C. proberen hier een vervolg aan te geven. Misschien al bij aanvang van het nieuwe seizoen. Voor een ieder zijn deze toekomstige activiteiten te volgen op de site van R.K.P.S.C.

RKPSC Schoolvoetbal 001 resized     RKPSC Schoolvoetbal 002 resized

RKPSC Schoolvoetbal 004 resized     RKPSC Schoolvoetbal 009 resized

RKPSC Schoolvoetbal 014 resized     RKPSC Schoolvoetbal 019 resized

RKPSC Schoolvoetbal 020 resized     RKPSC Schoolvoetbal 026 resized

RKPSC Schoolvoetbal 027 resized     RKPSC Schoolvoetbal 029 resized

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!