Pannerden Actueel

Nieuw bestuur Kinderboerderij Pannerden!

  • Hits: 2515

Onlangs is er een geheel nieuw bestuur aangetreden voor de Kinderboerderij Pannerden.
Hiermee is het comité Kinderboerderij ontbonden en gaat het nieuwe bestuur samen met de vrijwilligers enthousiast aan de slag om de kinderboerderij nieuw leven in te blazen.

Bestuur resized

Op de foto v.l.n.r:
Cindy Bongers, Leontine Kummeling, Tosca Vaassen (penningmeester), Wilma Bouwman, Jo Meuwsen (voorzitter), Michel Bouwman en Irma Sommers (secretaris).
Op de foto ontbreekt Willie van den Dam.

Als comité hebben wij het volste vertrouwen in dit nieuwe bestuur en zijn er van overtuigd dat de toekomst van de Kinderboerderij gewaarborgd is.

Comité Kinderboerderij Pannerden


Dunja Heymen          Ellen Wezendonk
Mascha Rutten           Nathalie Peters
Hetty Kruijswijk         André Bodde

Tagged under Sociaal

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!