Pannerden Actueel

Nieuw bestuur Kinderboerderij Pannerden!

  • Hits: 2358

Onlangs is er een geheel nieuw bestuur aangetreden voor de Kinderboerderij Pannerden.
Hiermee is het comité Kinderboerderij ontbonden en gaat het nieuwe bestuur samen met de vrijwilligers enthousiast aan de slag om de kinderboerderij nieuw leven in te blazen.

Bestuur resized

Op de foto v.l.n.r:
Cindy Bongers, Leontine Kummeling, Tosca Vaassen (penningmeester), Wilma Bouwman, Jo Meuwsen (voorzitter), Michel Bouwman en Irma Sommers (secretaris).
Op de foto ontbreekt Willie van den Dam.

Als comité hebben wij het volste vertrouwen in dit nieuwe bestuur en zijn er van overtuigd dat de toekomst van de Kinderboerderij gewaarborgd is.

Comité Kinderboerderij Pannerden


Dunja Heymen          Ellen Wezendonk
Mascha Rutten           Nathalie Peters
Hetty Kruijswijk         André Bodde

Tagged under Sociaal

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!