Pannerden Actueel

Ooievaars al gearriveerd.

  • Hits: 1492
001
002
003
004
1/4 
start stop bwd fwd

1e foto: De ooievaars zijn weer in de Grobbestede gearriveerd. Hopelijk broed dit paartje weer enkele jongen uit zodat men tijdens de zomermaanden ze kan aanschouwen in woonwijk de Grobbestede te Pannerden. In de Grobbestede wordt alles nauwlettend gevolgd zodat aan het einde van het broedseizoen, en voordat ze uitvliegen, de jongen worden geringd.


2e foto: Dit paartje heeft in 2012 haar intrek genomen in Aerdt aan de Polderdijk. Ondanks dat zij het afgelopen jaar laat arriveerde hebben zij toch nog twee jongen groot weten te brengen. Hopelijk lukt het dit jaar weer en beter.


Foto 3: Dit koppeltje zit een jaar langer aan de Veldweg te Aerdt. Zij wisten het afgelopen jaar 2 jongen groot te brengen. Ook dit jaar zal dit stel hopelijk voor na volgelingen gaan zorgen.

Foto 4: Dit is het 4e paartje dat zich ook nu weer meld op zijn etage woning aan de Deukerdijk bij de familie Luif.

Foto's en tekst: Frans Willemsen

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!