Pannerden Actueel

Info 2: Voortgang regelwerk lijkt vertraagd

  • Hits: 1506
rw2-001
rw2-003
rw2-009
rw2-012
1/4 
start stop bwd fwd

Op maandag zes mei wederom activiteiten bij de alom bekende Platen (Waterkering van 1953).
Een week daarvoor werden belangstellenden nog goed geïnformeerd over de gang van zaken met betrekking het vervangen van deze oude waterkering.

Het nieuwe regelwerk dat een stukje richting brug verhuist en groter is dan zijn voorganger ruim 100 meter, naast het uitloopveld van 150 meter.
Ja waarom liggen dan na enkele dagen het werk al stil. Stil ligt het niet. Het gaat om twee belangrijke schakels namelijk de Archeologische dienst moet haar werk daar verrichten, maar blijkt heel druk te zijn, naast de Explosieve opruimingsdienst die ook naar Pannerden komt met een speciaal daarvoor ingerichte Radarwagen voor het verrichten van metingen in het grond gebied omdat er nog explosieven kunnen liggen.

Deze beiden ondernemingen kunnen niet eerder dan op donderdag 23 mei het werk voor de aanleg van het regelwerk het werk verrichten. Ook wat vreemd aanzien dat aan de Westzijde beging mei gestart is met het ontmantelen van een deel van de voet waar na het vrijmaken een zandtalud ontstaat. Mocht dergelijk talud daar vrij blijven liggen en er is geen activiteit van werkzaamheden, heb je binnen de kortste keren de zwaluwen er in zitten met nesten. Dan kun u ook wel raden wat gebeurt.

Maar gelukkig denkt de uitvoering hier bij dergelijke werkzaamheden goed na over de uitvoering, de limit is immers gesteld op oktober.

Als er weer wat te melden is zal ik u als lezer niet onthouden.

Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!