Pannerden Actueel

NUenZO een blik op Rijnwaarden en de Liemers

  • Hits: 1131

de app van nuenzoReclamebureau Schetskamer uit Pannerden heeft voor Rijnwaarden en de Liemers een magazine met bijbehorende app ontwikkeld.
Rijnwaarden en de Liemers: een streek waar zoveel te beleven is maar nog niet in het bezit is van een eigen magazine en app. Het wordt de hoogste tijd dat daar verandering in komt!

Op vrijdag 12 december 2014 is het moment daar. De allereerste editie van het magazine NUenZO Rijnwaarden en de Liemers zal dan verschijnen.

Een magazine en app over Rijnwaarden en de Liemers bestond nog niet en daar moest maar eens verandering in komen. Silvio Hageman van Reclamebureau Schetskamer uit Pannerden, initiatiefnemer en maker van NUenZO liep al een tijdje met het idee. Eind vorig jaar is hij op pad gegaan en bleken veel ondernemers zijn enthousiasme te delen.

"Onze streek heeft zoveel moois te bieden en dat laat NUenZO zien. Wij mogen gerust laten zien dat wij trots zijn op deze veelzijdige streek."

Met NUenZO voor Rijnwaarden en de Liemers is een aansprekend magazine waarin de diversiteit en identiteit van Rijnwaarden en Liemers optimaal voor het voetlicht komen. Het magazine maakt onderdeel uit van een app. Rijnwaarden en de Liemers is compleet, met alle voorzieningen dichtbij en waar men graag dingen samen onderneemt.

Het magazine laat die verhalen leven! Zo leest u over het verenigingsleven, het cultuur- aanbod, de muziekschool, verhalen en spreuken, onze jongeren en ouderen, lekker eten en drinken in onze horeca, ondernemers die hun diensten en producten promoten en nog veel meer. Het magazine komt uit als digitale editie voor smartphone, tablet en als bladerproduct voor de desktop.
De app brengt het laatste nieuws uit Rijnwaarden en de Liemers naar uw smartphone, tablet en desktop. Wat een app is? Dat is een programmaatje dat u op uw smartphone en tablet installeert voor het uitvoeren van specifieke taken of het vinden van relevante informatie. Met slechts één klik op de app leest u alle gemeente-informatie, in één overzicht zorg en welzijn, bladert u door het menu's van onze eetgelegenheden, bekijkt u producten en diensten die onze ondernemers te bieden hebben, weet u wat er speelt op cultuur gebied, bent u op de hoogte van het laatste nieuws en nog heel veel meer. De app zorgt ervoor dat u bij groot nieuws direct een melding krijgt te zien op het scherm van uw smartphone en tablet. Maar ook als uw ondernemer een aanbieding heeft of iets wil vertellen bent u met de app direct op de hoogte.
NUenZO is een app die bezoekers breed informeert over alle belangrijke punten van Rijnwaarden en De Liemers. De app sluit naadloos aan bij het principe dat informatie altijd dichtbij is.
De App is beschikbaar voor Android (Google) en voor iOS (Apple) en is binnenkort gratis te downloaden in de store van Apple en Google.

Wij houden u op de hoogte...

Met vriendelijke groet,
Silvio Hageman

winter2014 cover

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!