Pannerden Actueel

Mar Rotteveel viert 100ste verjaardag in Heukelumshof

  • Hits: 1181

IMG 0032

Merrigje (Mar) Rotteveel – Terlouw is maandag 16 juni 100 jaar geworden. Mevrouw Rotteveel woont sinds
11 januari 2013 in Heukelumshof.

Zoals dat hoort bij een honderdjarige kwam burgemeester Mark Slinkman van Rijnwaarden op visite. Hij nam een prachtig bos bloemen mee en had alle tijd om gezellig een gebakje mee te eten.
Mevrouw Rotteveel zegt geen geheim te hebben voor het behalen van deze mooie leeftijd. ,,Maar ik ben er wel trots op dat ik 100 jaar ben geworden.” De jarige is een graag geziene bewoner van Heukelumshof. ,,Ze is niet alleen een gezellige bewoner maar ook een fijne medewerker”, vertelt teamleider Anita Rasker. ,,Ze helpt graag met het dekken en afruimen van de tafel en schenkt graag een kopje koffie in voor medebewoners. Ook zit ze graag in de zon op het dakterras van Heukelumshof.”

Mooi gekapt, prachtige opgemaakt en in nette kleren genoot mevrouw Rotteveel met volle teugen van deze bijzondere dag met veel visite van familieleden en volop aandacht van medewerkers van Heukelumshof. Van haar familie kreeg ze twee gevulde moestuintjes op hoogte voor op het terras van Heukelumshof. Van medewerkers van Liemerije krijgt ze een boek met herinneringen van medewerkers en bewoners en een fotoboek van de feestdag.

 

IMG 0132     IMG 0055

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!