Pannerden Actueel

Mar Rotteveel viert 100ste verjaardag in Heukelumshof

  • Hits: 1227

IMG 0032

Merrigje (Mar) Rotteveel – Terlouw is maandag 16 juni 100 jaar geworden. Mevrouw Rotteveel woont sinds
11 januari 2013 in Heukelumshof.

Zoals dat hoort bij een honderdjarige kwam burgemeester Mark Slinkman van Rijnwaarden op visite. Hij nam een prachtig bos bloemen mee en had alle tijd om gezellig een gebakje mee te eten.
Mevrouw Rotteveel zegt geen geheim te hebben voor het behalen van deze mooie leeftijd. ,,Maar ik ben er wel trots op dat ik 100 jaar ben geworden.” De jarige is een graag geziene bewoner van Heukelumshof. ,,Ze is niet alleen een gezellige bewoner maar ook een fijne medewerker”, vertelt teamleider Anita Rasker. ,,Ze helpt graag met het dekken en afruimen van de tafel en schenkt graag een kopje koffie in voor medebewoners. Ook zit ze graag in de zon op het dakterras van Heukelumshof.”

Mooi gekapt, prachtige opgemaakt en in nette kleren genoot mevrouw Rotteveel met volle teugen van deze bijzondere dag met veel visite van familieleden en volop aandacht van medewerkers van Heukelumshof. Van haar familie kreeg ze twee gevulde moestuintjes op hoogte voor op het terras van Heukelumshof. Van medewerkers van Liemerije krijgt ze een boek met herinneringen van medewerkers en bewoners en een fotoboek van de feestdag.

 

IMG 0132     IMG 0055

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!