Pannerden Actueel

Oproep aan voorzitters van verenigingen

  • Hits: 1544

Aan alle voorzitters van het verenigingsleven in Rijnwaarden

Wij (Roel van Bommel en Eef Booltink) zijn van mening dat er geen of te weinig overleg plaatsvindt tussen de onderlinge verenigingen in Rijnwaarden.

We denken dat verenigingen meer zouden kunnen samenwerken dan nu het geval is maar zien echter ook dat elke vorm van structureel overleg tussen de verenigingen hiervoor ontbreekt.

Daarom nodigen we de voorzitters van alle verenigingen in Rijnwaarden graag uit voor een eerste bijeenkomst met als doel, de totstandkoming van een structureel Voorzitters Overleg Rijnwaarden (kortweg VOR).

Want... waarom zouden we allemaal het wiel opnieuw moeten uitvinden? Wat als uw buurman het antwoord of de oplossing voor een probleem al op de plank heeft liggen?

Oftewel de ene vereniging heeft een idee maar weet niet hoe, terwijl de ander vereniging het al eerder bij de hand heeft gehad en de oplossing beschikbaar heeft.

Laten we daarom proberen elkaar te helpen door dit overleg 1 à 2 keer per jaar vorm te geven. Een eenvoudig en informeel overleg waarbij daadkracht en effectiviteit voorop staan.

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat alle voorzitters zich melden voor dit overleg zodat we zodoende een zo groot mogelijk bereik aan oplossingen kunnen creëren.

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen aan vor@mkbrijnwaarden.nl om zich te melden. De datum en de plaats regelen we dan zo snel mogelijk.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij:

Roel van Bommel

Vz. HBV Rijnwaarden | voorzitter@hbvrijnwaarden.nl

of

Eef Booltink

Vz. MKB Rijnwaarden | voorzitter@mkbrijnwaarden.nl

mkbhuur

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!