Pannerden Actueel

Oproep aan voorzitters van verenigingen

  • Hits: 1574

Aan alle voorzitters van het verenigingsleven in Rijnwaarden

Wij (Roel van Bommel en Eef Booltink) zijn van mening dat er geen of te weinig overleg plaatsvindt tussen de onderlinge verenigingen in Rijnwaarden.

We denken dat verenigingen meer zouden kunnen samenwerken dan nu het geval is maar zien echter ook dat elke vorm van structureel overleg tussen de verenigingen hiervoor ontbreekt.

Daarom nodigen we de voorzitters van alle verenigingen in Rijnwaarden graag uit voor een eerste bijeenkomst met als doel, de totstandkoming van een structureel Voorzitters Overleg Rijnwaarden (kortweg VOR).

Want... waarom zouden we allemaal het wiel opnieuw moeten uitvinden? Wat als uw buurman het antwoord of de oplossing voor een probleem al op de plank heeft liggen?

Oftewel de ene vereniging heeft een idee maar weet niet hoe, terwijl de ander vereniging het al eerder bij de hand heeft gehad en de oplossing beschikbaar heeft.

Laten we daarom proberen elkaar te helpen door dit overleg 1 à 2 keer per jaar vorm te geven. Een eenvoudig en informeel overleg waarbij daadkracht en effectiviteit voorop staan.

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat alle voorzitters zich melden voor dit overleg zodat we zodoende een zo groot mogelijk bereik aan oplossingen kunnen creëren.

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen aan vor@mkbrijnwaarden.nl om zich te melden. De datum en de plaats regelen we dan zo snel mogelijk.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij:

Roel van Bommel

Vz. HBV Rijnwaarden | voorzitter@hbvrijnwaarden.nl

of

Eef Booltink

Vz. MKB Rijnwaarden | voorzitter@mkbrijnwaarden.nl

mkbhuur

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!