Pannerden Actueel

Vrijwilligers van de Pannerd verwennen bewoners

  • Hits: 1924

De Vrijwilligers van de Pannerd verwennen de bewoners.
Door omstandigheden hield Diafaan ophouden te bestaan maar werd onlangs na de nieuwe start van ’t Liemertje een toost uitgebracht onder de bewoners van ’t Liemertje.
Onder het genot van koffie, thee, limonade en wat later in de tijd onder het genot van een heerlijk aperitiefje werd een dia voorstelling gegeven. Hier werd dan ook enkele malen wat gegiecheld en gelachen van het beeldmateriaal van de voormalige laocatie van de Pannerd aan de Hoogeweg. De diverse kermissen met de koningen en koninginnen van de Pannerd werden bekeken.
Zeer leuke herinneringen en beelden van het pannenkoekbakken dat in 2011 nog plaats vond kregen veel waardering. Rond half twaalf, na de afsluiting van de diavoorstelling werd een heerlijke barbecue aangeboden die verzorgd werd door keurslager Rob Reijmer uit Pannerden.

Na heerlijk gegeten te hebben dankten de bewoners de vrijwilligers voor hun inzet.

Zie onderstaand een kleine fotoimpressie van deze bijeenkomst. Met dank aan Frans Willemsen voor foto en tekst.

Pannerd 2 005

Pannerd 2 011

Pannerd 2 019

Pannerd 2 026

Pannerd 2 028

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!