Pannerden Actueel

Vrijwilligers van de Pannerd verwennen bewoners

  • Hits: 1883

De Vrijwilligers van de Pannerd verwennen de bewoners.
Door omstandigheden hield Diafaan ophouden te bestaan maar werd onlangs na de nieuwe start van ’t Liemertje een toost uitgebracht onder de bewoners van ’t Liemertje.
Onder het genot van koffie, thee, limonade en wat later in de tijd onder het genot van een heerlijk aperitiefje werd een dia voorstelling gegeven. Hier werd dan ook enkele malen wat gegiecheld en gelachen van het beeldmateriaal van de voormalige laocatie van de Pannerd aan de Hoogeweg. De diverse kermissen met de koningen en koninginnen van de Pannerd werden bekeken.
Zeer leuke herinneringen en beelden van het pannenkoekbakken dat in 2011 nog plaats vond kregen veel waardering. Rond half twaalf, na de afsluiting van de diavoorstelling werd een heerlijke barbecue aangeboden die verzorgd werd door keurslager Rob Reijmer uit Pannerden.

Na heerlijk gegeten te hebben dankten de bewoners de vrijwilligers voor hun inzet.

Zie onderstaand een kleine fotoimpressie van deze bijeenkomst. Met dank aan Frans Willemsen voor foto en tekst.

Pannerd 2 005

Pannerd 2 011

Pannerd 2 019

Pannerd 2 026

Pannerd 2 028

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!