Pannerden Actueel

Nieuwe vervoerspas voor de opvolger Stadsregiotaxi

  • Hits: 506

Vanaf 1 september 2016 krijgt de Stadsregiotaxi een nieuwe naam: Avan. Avan verzorgt vanaf dan het vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen voor mensen die niet zelfstandig met het gewone openbaar vervoer kunnen reizen. Heeft u een vervoerspas voor de Stadsregiotaxi, dan heeft u een brief ontvangen waarin deze verandering is aangekondigd. In deze brief staat ook dat u in augustus 2016 een pakket thuis gestuurd krijgt met de nieuwe vervoerspas.

Niet altijd automatisch een nieuwe pas
In de meeste gevallen krijgt u inderdaad uw nieuwe vervoerspas automatisch per post. Dit geldt echter niet voor u als u de afgelopen anderhalf jaar niet heeft gereisd met de Stadsregiotaxi.

• Reisde u de afgelopen anderhalf jaar regelmatig met de Stadsregiotaxi, dan hoeft u niets te doen. U krijgt eind augustus automatisch een nieuwe vervoerspas per post.
• Bezit u een vervoerspas voor de Stadsregiotaxi? En heeft u in de periode van 1-1-2015 tot en met 31-05-2016 niet gereisd met de Stadsregiotaxi? Dan krijgt u niet automatisch een nieuwe vervoerspas voor Avan.

Heeft u geen nieuwe pas ontvangen, maar wilt u wel weer gebruik maken van het aanvullend openbaar vervoer? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Gemeentewinkel. Zij helpen u graag verder bij het verkrijgen van een nieuwe pas.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!