Pannerden Actueel

Nieuwe vervoerspas voor de opvolger Stadsregiotaxi

  • Hits: 474

Vanaf 1 september 2016 krijgt de Stadsregiotaxi een nieuwe naam: Avan. Avan verzorgt vanaf dan het vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen voor mensen die niet zelfstandig met het gewone openbaar vervoer kunnen reizen. Heeft u een vervoerspas voor de Stadsregiotaxi, dan heeft u een brief ontvangen waarin deze verandering is aangekondigd. In deze brief staat ook dat u in augustus 2016 een pakket thuis gestuurd krijgt met de nieuwe vervoerspas.

Niet altijd automatisch een nieuwe pas
In de meeste gevallen krijgt u inderdaad uw nieuwe vervoerspas automatisch per post. Dit geldt echter niet voor u als u de afgelopen anderhalf jaar niet heeft gereisd met de Stadsregiotaxi.

• Reisde u de afgelopen anderhalf jaar regelmatig met de Stadsregiotaxi, dan hoeft u niets te doen. U krijgt eind augustus automatisch een nieuwe vervoerspas per post.
• Bezit u een vervoerspas voor de Stadsregiotaxi? En heeft u in de periode van 1-1-2015 tot en met 31-05-2016 niet gereisd met de Stadsregiotaxi? Dan krijgt u niet automatisch een nieuwe vervoerspas voor Avan.

Heeft u geen nieuwe pas ontvangen, maar wilt u wel weer gebruik maken van het aanvullend openbaar vervoer? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Gemeentewinkel. Zij helpen u graag verder bij het verkrijgen van een nieuwe pas.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!