Toerisme

Galerie Henneman / Atelier Bro-Art

  • Hits: 3619

Henny Bronk

galerieHenny Bronk, geboren te Apeldoorn, ging na het voltooien van zijn opleiding aan de toenmalige Kweekschool werken als onderwijzer in Deventer. Hij deed staatsexamen MO-A Handvaardigheid, studeerde in 1985 af voor zijn 1e graad lerarenopleiding aan de Academie voor Beeldende Kunst te Arnhem en volgde colleges Kunstgeschiedenis te Leiden.
Hij is werkzaam geweest als docent Beeldhouwen, Bronsgieten en Boetseren. Thans werkt hij in zijn eigen atelier in Pannerden, waar hij ook cursussen geeft.

Atelier en Galerie

Schoolstraat 12
6911 AZ Pannerden
0316 370350

bro-art@hotmail.com

www.bro-art.nl

 

plattegrond galerie

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!