Toerisme

Galerie Henneman / Atelier Bro-Art

  • Hits: 3565

Henny Bronk

galerieHenny Bronk, geboren te Apeldoorn, ging na het voltooien van zijn opleiding aan de toenmalige Kweekschool werken als onderwijzer in Deventer. Hij deed staatsexamen MO-A Handvaardigheid, studeerde in 1985 af voor zijn 1e graad lerarenopleiding aan de Academie voor Beeldende Kunst te Arnhem en volgde colleges Kunstgeschiedenis te Leiden.
Hij is werkzaam geweest als docent Beeldhouwen, Bronsgieten en Boetseren. Thans werkt hij in zijn eigen atelier in Pannerden, waar hij ook cursussen geeft.

Atelier en Galerie

Schoolstraat 12
6911 AZ Pannerden
0316 370350

bro-art@hotmail.com

www.bro-art.nl

 

plattegrond galerie

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!