En dan dit!

En dan nog even dit: Gun factor...

  • Hits: 1299

In een dorp speelt een belangrijk aspect indien je iets voor elkaar wilt krijgen waarbij je de hulp nodig hebt van anderen. Dat kan zijn bij het organiseren van een activiteit of het starten van een onderneming. Dit aspect is de zogenaamde gun factor en deze bepaalt in grote mate of je de beoogde doelstelling gaat halen.
Als je iemand bent die alleen maar neemt en weinig tot niets geeft, dan moet je er niet raar van staan kijken dat mensen geen tijd voor je hebben. Of sterker nog, je iets niet gunnen. Je hebt je bronnen als het ware op voorhand al laten verdampen. Alleen maar nemen is dus niet slim en bovendien een slechte eigenschap.

Een slechte eigenschap is echter ook op voorhand iemand iets niet gunnen terwijl de persoon in kwestie geen slechte reputatie heeft en net zo veel kansen verdiend.
Dan wordt het een ander kwestie waarin ons oerinstinct gaat opspelen namelijk vechten of vluchten. Dit is een verdedigingsmechanisme dat bij mensen en dieren optreedt als er acuut gevaar dreigt. Je wordt dus feitelijk als een gevaar beschouwd en men haalt alles uit de kast om je te belemmeren in het behalen van jouw doelstellingen.
Dat gun je je grootste vijand niet. Laat staan een dorpsgenoot…

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!