Geschiedenis

Oproep: Wie waren de soldaten van Fort Pannerden?

  • Hits: 1574

Afbeelding soldaten fort pannerden in vitrine

Deze vraag stellen de Vrienden van Fort Pannerden en hun bezoekers. De werkgroep Oral History van de Vrienden van Fort Pannerden verzamelt gegevens over het fort en is daarom op zoek naar (familieleden van) soldaten die gedurende de Eerste en Tweede Wereldoorlog op Fort Pannerden gelegerd zijn geweest.

De werkgroep heeft al tien­tallen foto's van soldaten gekregen, welke inmiddels in een vitrine in het fort te bezichtigen zijn. De werkgroep is zeer geïnteresseerd in uw gegevens om deze fotocollectie uit te breiden.

Als uw vader – opa – broer - zwager of oom met Fort Pannerden te maken heeft gehad en u kunt daarover iets vertellen of u heeft nog een (familie)foto van hem, dan hopen we dat u contact opneemt met Wim Haafs:

Indien gewenst maken we een kopie van uw foto.

Ook in oude foto's, documenten en voorwerpen uit het fort is de werkgroep zeer geïnteresseerd.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!