Geschiedenis

Oproep: Wie waren de soldaten van Fort Pannerden?

  • Hits: 1525

Afbeelding soldaten fort pannerden in vitrine

Deze vraag stellen de Vrienden van Fort Pannerden en hun bezoekers. De werkgroep Oral History van de Vrienden van Fort Pannerden verzamelt gegevens over het fort en is daarom op zoek naar (familieleden van) soldaten die gedurende de Eerste en Tweede Wereldoorlog op Fort Pannerden gelegerd zijn geweest.

De werkgroep heeft al tien­tallen foto's van soldaten gekregen, welke inmiddels in een vitrine in het fort te bezichtigen zijn. De werkgroep is zeer geïnteresseerd in uw gegevens om deze fotocollectie uit te breiden.

Als uw vader – opa – broer - zwager of oom met Fort Pannerden te maken heeft gehad en u kunt daarover iets vertellen of u heeft nog een (familie)foto van hem, dan hopen we dat u contact opneemt met Wim Haafs:

Indien gewenst maken we een kopie van uw foto.

Ook in oude foto's, documenten en voorwerpen uit het fort is de werkgroep zeer geïnteresseerd.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!